Publicat 24 Oct 2019 | Reactualizat 23 Nov 2019 | Expiră 24 Nov 2019

Personal curatenie ansamblu rezidential

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana responsabila, de incredere si activa, care sa aiba experienta in domeniul curateniei in ansamblurile rezidentiale pentru a forma o noua echipa dinamica in locatia noastra din cartierul Militari (zona Lujerului).

Descrierea jobului

Personal curatenie disponibil 8 h/zi (program de luni pana vineri) pentru a indeplini servicii de curatenie si intretinere spatii comune intr-un ansamblu rezidential nou construit (locatie stabila).
Beneficii: mediu de lucru placut, salariu fix atractiv, decontare transport.

Descrierea companiei

Companie infiintata in anul 2000 in Romania, parte a unui grup de companii cu activitati in domenii diverse, specializata in real estate acquisitions &developments, asset management si property & facility management services, cu birouri in Bucuresti, Campulung Muscel si Cluj, LANDMARK FACILITY SRL administreaza in prezent peste 900.000 m.p pe teritoriul Romaniei , preponderent spatii industriale si de birouri. Compania noastra ofera servicii de Property & Facility de cea mai buna calitate printr-o echipa experimentata, puternica si dinamica, mentinand astfel un nivel ridicat al functionalitatii locatiilor administrate.

Expirat
Personal curatenie ansamblu rezidential  -  LANDMARK FACILITY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close