Personal Administrativ Arhiva

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti o persoana organizata, esti atenta la detalii, ai cunostinte basic de operare PC si o capacitate mare de adaptare? Daca raspunsul tau e da, atunci te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

- Asigurarea derularii neintrerupte a activitatii companiei si a satisfacerii nevoilor clientilor interni prin livrarea documentelor solicitate;
- Arhivarea sistematica a documentelor companiei conform procedurilor si normelor de lucru interne;
- Arhivarea externa a documentelor la Iron Mounatin;
- Verificarea documentelor supuse arhivarii si intomirea borderourilor de ahivare;
- Intocmirea listelor de inventar pentru documentele care urmeaza a fi arhivate;
- Administrarea documentelor arhivate in vederea punerii lor la dispozitie catre structurile companiei care le solicita.

Descrierea companiei

TBI Bank este un "phygital lender" dedicat consumatorilor, IMM-urilor și comercianților care operează în Bulgaria, România, Germania, Suedia și Polonia. Facem parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri de creditare digitale din Europa. Printr-o rețea proprie de 300 de locații, o varietate de canale digitale și o rețea solida de peste 10 000 de locații comerciale, TBI Bank EAD Bulgaria a deservit peste 1 milion de clienți. Numai în 2019, am acordat peste 500 000 de împrumuturi. Modelul nostru de succes și abordarea orientată către client ne-au permis să fim una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Bulgaria în ultimii 4 ani (Capital K10). Echipa de profesioniști a TBI Bank lucrează intens in directia unui viitor sustinut de tehnologie, pentru a deveni următorul creditor de generatie digitala.
Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 10 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.