Patients Customer Service Cluj

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne marim echipa din Romania! Cautam un coleg sau o colega care sa ne ajute la reprezentanta noastra din Cluj. O persoana responsabila, care are experienta de lucru si iubeste sa lucreze cu oamenii, preferabil in domeniul medical. Daca esti o persoana sociabila, deschisa catre interactiune, iubesti sa ajuti si sa comunici cu oamenii, te asteptam in echipa noastra. Este important sa cunosti bine limba engleza, iar daca stii termenii medicali este un mare avantaj.

Descrierea jobului

In cadrul acestei pozitii, va fi necesar:
- sa tii legatura cu pacientii pentru a-i ajuta cu programari la spitalele noastre din strainatate
- sa ajuti pacientii sa obtina evaluari medicale, rapoarte
- sa te ocupi de aranjamentele de calatorie, rezervari
- sa ne ajuti cu organizarea evenimentelor medicale: consultatii, seminarii, prezentari, workshop-uri
- sa traduci dosare si sa tii o evidenta a programarilor si a detaliilor operationale

Daca iti doresti sa lucrezi intr-o companie internationala, in domeniul medical, unde poti sa accesezi informatii despre cele mai noi metode de tratamente, inovatii in medicina, te asteptam sa te alaturi echipei noastre. Vei avea partea de un training in cadrul departamantului international din Istanbul si in cadrul spitalelor noastre din Turcia. Vei cunoaste sistemul nostru medical, doctori de renume, tehnologii inovatoare. Si mai mult, vei avea posibilitatea sa ajuti oamenii care se confrunta cu probleme grave de sanatate sa isi gaseasca rezolvare si solutii de tratament optime. Daca te motiveaza o astfel de satisfactie, esti omul pe care il cautam.

Descrierea companiei

Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai mari grupuri medicale din lume, cu spitale si operatiuni in peste 20 de tari. Doar in Turcia detine 26 de spitale multidisciplinare, 17 clinici medicale, laboratoare proprii. Grupul detine toate serviciile conexe : companie de asigurari medicale, universitate cu facultati despre stiintele medicale, companie de proiectare si predare spitale la cheie, etc.
In Romania Acibadem Healthcare Group este prezenta prin birouri de informatii locale in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara, prin care ajutam pacientii sa aiba acces la serviciilor noastre medicale din strainatate, prin care tinem legatura cu mediul medical din Romania pentru schimb de experienta si colaborari interdisciplinare.
Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.