Publicat 19 Oct 2020 | Reactualizat 18 Nov 2020 | Expiră 19 Nov 2020

Partener franciză management creanţe (independent)

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana cu experienta in vânzări, comunicativă, dornică să dezvolte o afacere proprie în domeniul managementului creantelor comerciale, în zona alocată.

Descrierea jobului

Managementul unei locaţii Straetus înseamnă dezvoltarea unei afaceri pe care o veți putea opera eficient și cu ușurință. Soft-ul nostru dedicat și master francizatul asigură fluxurile de lucru, managementul și administrarea rețelei, permițându-vă să vă concentrați pe construirea relațiilor de afaceri și pe managementul creanțelor clienților dvs. Colaborarea se va desfăşura sub forma unui parteneriat, dezvoltarea afacerii în zona alocată necesitând o minimă investiţie ce va fi detaliată ulterior în cadrul procesului de recrutare.

Descrierea companiei

Straetus este o rețea internațională de management al creantelor, cu o dezvoltare rapidă, oferind servicii croite pe nevoile companiilor mici și mijlocii. Suntem specializați în managementul eficient și cu profesionalism al creanțelor clienţilor noştri, permițându-le în același timp să îşi păstreze relațiile apropiate de colaborare cu clienții.
Straetus Management Creanțe oferă clienţilor săi acces la peste 50 de francizați naționali și internaționali, iar expansiunea noastră continuă rapid.

Expirat
Partener franciză management creanţe (independent)  -  STRAETUS ROMANIA COLLECTION

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close