Publicat 02 Mar 2020 | Reactualizat 30 Mar 2020 | Expiră 11 Apr 2020

Partener Clienti Retail (Braila, Calarasi, Slobozia)

17 posturi

Candidatul ideal

Ca Partener Clienti Retail te ocupi de partea de creditare, recomandându-le clienților cele mai potrivite soluții BCR potrivit nevoilor lor. Vei comunica cu acestia si vei dezvolta mai departe portofoliul de clienti.

Pentru acest rol ai nevoie de:
- Bune abilitati de negociere si de comunicare orala si scrisa;
- Orientare catre client si capacitatea de a gasi rapid solutii;
- Abilitati de operare PC (cunoașterea pachetului MS Office constituie un avantaj);
- Studii medii/superioare in domeniul economic;
- Minimum un an experienta relevanta institutii financiar-bancare/vanzari/relatii cu clientii/call center.

Descrierea jobului

Alatura-te echipei BCR și te vei ocupa de:
- Identificarea nevoile clientilor si promovarea ofertele BCR privind produsele si serviciile;
- Gestionarea solicitarile clientilor referitoare la contractele de economisire-creditare;
- Asigurarea implementarii operatiunilor legate de contractele de economisire, creditare si/sau ofertele BCR in sistemele informatice;
- Atragerea si pastrarea clientilor prin oferirea de asistenta si servicii;
- Dezvoltarea portofoliul de clienti prin personalizarea relatiei bancare si prin oferirea de solutii corespunzatoare profilului acestora;

La noi, pe langa salariu si beneficii atractive, vei gasi:
- Oportunitatea de a te dezvolta intr-una dintre cele mai importante institutii bancare din Europa;
- Sansa de a lucra cu specialisti de top intr-o companie multinationala;
- Training specializat pe intreg parcursul tau profesional in BCR;

BCR prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati https://www.bcr.ro/ro/cariere/informare-candidati .

Descrierea companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR. In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Partener Clienti Retail (Braila, Calarasi, Slobozia)  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close