Publicat 24 Feb 2019 | Reactualizat 12 Mar 2019 | Expiră 12 Mar 2019

Part time: Verificator Stadiu productie (Expediter)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, independenta, cu abilitati de comunicare, deschisa sa invete (poate fi si pensionar). Cu abilitati de lucru in Excel si Word de nivel mediu. Disponibilitate la deplasari (preferabil cu autoturism propriu insa nu obligatoriu, se deconteaza cheltuieli de deplasare). Atentia la detalii constituie un avantaj major. Cunostintele tehnice in domeniul mecano-sudate/prelucrari mecanice sunt un avantaj. Deasemenea o minima experienta de lucru intr-o uzina mecanica reprezinta un avantaj.
Activitatea se desfasoara pentru una sau doua zile pe saptamana (programul este flexibil iar zilele din saptamana se definesc dupa caz). Persoana selectata va fi necesar sa aiba sau isi creeze un PFA (sau SRL).
Ca si "Expediter" este important un caracter puternic insa in acelasi timp si flexibil.

Descrierea jobului

Activitatea se desfasoara pentru una sau doua zile pe saptamana (programul este flexibil iar zilele din saptamana se definesc dupa caz).
Activitatea de expediting presupune vizitarea fabricilor de productie in domeniul mecano-sudura/prelucrari mecanice (ca reprezentant al clientului) si verificarea stadiului da fabricatie a diferitelor componente dupa cum urmeaza:
- verificarea gradului de realizare a planurilor de executie (pe faze)
- realizarea de fotografii ale pieselor din diferite stadii
- verifica nivelul de implementare al diferitelor actiuni de imbunatatire a livrarilor
- realizarea de rapoarte ca urmare a vizitelor (pe formate predefinite)
Fabricile unde se desfasoara vizitele se afla in diferite orase din tara (uneori si in strainatate) asadar placerea pentru a calatori este importanta.

Descrierea companiei

On Active provides professional customized expediting services for Romania and Eastern Europe. Our expediting services consist in:
- Production Status control
- Project management
- Following the order book fulfilment and schedules compliance
The focus in vendor expediting is insuring the respect of the dispatch dates (maximizing the On Time Delivery Indicators) and the compliance with the Quality requirements (Fr: Suivi founisseurs Roumanie). Our expediters are professionals with extensive experience in production follow-up and supply base management.

Expirat
Part time: Verificator Stadiu productie (Expediter)  -  On Active Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close