OSPATAR

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

OSPATAR F M

Ne extindem echipa, si te dorim alaturi de noi daca esti pasionat de ospitalitate si iti doresti o cariera solida si de durata in acest domeniu.

Descrierea jobului

- Responsabil cu vanzarile, calitatea serviciului facut clientului in restaurant si banchete, cooperarea cu toate departamentale din F&B, conform standardelor si procedurilor generale interne, ale politicii ACCOR si instructiunile de management din F&B,urmand fisa postului.
- Efectueaza un serviciu rapid si eficient,creaza o atmosfera prietenoasa. Este in permanenta pregatit sa ajute clientii si isi face toate atributiunile cu zambetul pe buze.
-  Primeste si saluta intr-o maniera cat mai politicoasa clientii la intrarea in restaurant, ii conduce la masa si le inmaneaza meniul.
- Pregateste restaurantul/room-service-ul pentrumic dejun, dejun si cina, serveste clientii, pregateste restaurantul pentru mic dejun la sfarsitul zilei.
- Este responsabil cu mise-en-place-ul inainte de deschiderea restaurantului si in timpul activitatii.

Beneficii:
- Program de lucru 8h/zi ;
- Contract individual de munca;
- Bonus anual ;
- Tichete de masa de 18 lei/fiecare zi lucrata;
- Abonament sanatate la clinica privata ;
- Tichete cadou Paste ;
- Prime: zi de nastere/salariatul lunii/ salariatul anului/ casatorie ;
- Bonusuri diverse in functie de performanta, la nivel de departament.

Descrierea companiei

Mercure Bucharest City Center este cel mai nou si mai elegant boutique hotel de 4 stele deschis in Bucuresti la finele anului 2014.

Mercure este un brand midscale, non-standardizat, al grupului Accor. Hotelurile Mercure împărtășesc standarde de calitate comune și sunt conduse de către hotelieri pasionati. Fie că sunt situate în centrele orașelor mari, la malul mării sau în stațiunile montane, fiecare unitate oferă o experiență autentică atât pentru calatoriile de afaceri cat și pentru cele de agrement. Rețeaua Mercure cuprinde peste 700 de hoteluri în 52 de țări din întreaga lume, reprezintă o alternativă competitiva la hotelurile standardizate sau la cele locale independente, și combină puterea unei rețele internaționale cu excelenta profesională și experiența digitala.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.accorhotels.ro/hotel-mercure-bucuresti-city-center/

Va asteptam sa va alaturati echipei noastre!
Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.