Ospatar / Barman / Picol - Irlanda

Action Recruitment - 20 poziții
Oraș de lucru Toate oraşele
Tipul job-ului
Salariu 2200 - 25000 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm chelneri și barmani pasionați care au experiență anterioară lucrând în restaurante de lux, hoteluri și cocktail-baruri, ce poseda cunoștințe excelente despre alimente și băuturi.
Candidații ideali ar trebui să dețină abilități excepționale de comunicare și să poată oferi servicii superioare clienților.
Pentru acest rol este necesară o cunoaștere foarte bună a limbii engleze.

Descrierea jobului

Salariul mediu anual brut pentru acest rol este de 22.300 € la care se pot adăuga ore suplimentare și tips.
Aceste hoteluri oferă un mediu de lucru excepțional în Irlanda, posibilitatea de a vă dezvolta cariera, echipamente de ultimă generație precum și oportunități excelente de remunerare și beneficii.
Salariul este oferit în funcție de experiență.
Clienții noștri oferă cazare temporară timp de 3-4 săptămâni, ramburseaza costul biletului de avion și vor ajuta, de asemenea, la relocare.
Vă rugăm să aplicați trimițând CV-ul actualizat în limba Engleză.

Descrierea companiei

Action Recruitment - cea mai mare companie de recrutare în domeniul Horeca din Irlanda intervieveaza in luna Octombrie pentru locuri de muncă actuale cu incepere imediată.
Clienții noștri sunt printre cele mai bune hoteluri de 4 și 5 stele din Irlanda și au locuri vacante pentru personal de servire/bar.
Toate locurile de muncă pentru care recrutăm sunt cu normă întreagă și se oferă asistență pentru cazare din partea angajatorului. Nu percepem taxe de agenție în nici o etapă a procesului de recrutare.
Publicat 7 oct. 2021 Reactualizat 22 oct. 2021 Expiră 6 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos