Organizator evenimente

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Descrierea jobului

Organizează şi coordonează toate evenimentele desfășurate de către companie;
Participă activ atât la evenimentele organizate de către companie, cât și la evenimentele unde compania este invitată să participe în calitate de partener;
Proiectează bugetul si prezintă oferta comercială managerului superior pentru aprobare;
Pregătește agenda evenimentului, asigură logistica evenimentelor, supervizează amenajarea/dezafectarea sălii;
Invită și urmărește confirmările de participare din partea publicului la evenimentele organizate de companie și asigură follow-up-ul;
Pregătește contractul cadru pentru fiecare eveniment, negociază clauzele contractuale și verifică completarea corectă și semnarea contractului:
Verifică dacă facturile emise de furnizori sunt conforme cu serviciile solicitate;
Menține legătura cu furnizorii de servicii pentru buna organizare și desfășurare a evenimentelor;
Urmărește respectarea măsurilor de siguranță impuse de legislația în vigoare;
Soluţionează necesităţile tehnice ale derulării evenimentului, concepe şi gestionează serviciile auxiliare;
Responsabil de soluționarea promptă a cererilor și / sau a eventualelor reclamații primite în timpul desfășurării evenimentului sau post-eveniment.

Descrierea companiei

Vivolis Events este o companie dedicată organizării de evenimente, propunându-ți o viziune care iese din tipar. Alături de noi vei avea nu doar un simplu eveniment, ci o experiență completă, inspirată din artă, modă, design interior, călătorii.
Pentru că un eveniment durează doar o zi, dar amintirile dăinuie pentru totodeauna, fiecare detaliu este atent gândit și ales pentru o experiență unică și de neuitat.
Suntem mândri c-am realizat o echipă, împreună cu care, vom aduce la viață viziunea ta despre despre orice tip de eveniment, fie că este privat sau corporate, coordonând toate elementele de logistică și de design pe parcursul întregului proces de planificare.
Evenimentele reușite încep cu un partener de încredere, iar echipa Vivolis este pregătită să îți ofere soluții complete, implicându-se cu toată dedicarea în fiecare proiect.
Publicat 3 nov. 2021 Expiră 3 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.