Organizator cursuri

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare
 • Minim 3 ani experiență în câmpul muncii
 • Experiență în organizarea programelor educaționale
 • Experiență în implementarea proiectelor – constituie avantaj
 • Cunoștințe de limba engleză- nivel mediu;
 • Cunoștinte bune de operare PC - MS Office

Aptitudini:
 • Maturitate profesională
 • Bune abilități de comunicare
 • Bune abilități de organizare
 • Capacitate de lucru în echipă
 • Spirit de inițiativă
 • Capacitate de analiză și planificare

Descrierea jobului

Principalele responsabilități ale postului:
 • Organizarea și coordonarea, din punct de vedere administrativ, a programelor/ evenimentelor educaționale în domeniul Ingrijirii Paliative pentru medici, asistenți medicali și alți profesioniști din domeniul îngrijirilor paliative
 • Colaborare cu instituții /organizații profesionale implicate în educația profesioniștilor din domeniul îngrijirilor palliative
 • Raportarea programelor educationale si actualizarea bazei de date a profesionistilor instruiti de Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

Beneficii: tichete de masă, formare profesională continuă, teambuilding, apartenența la o comunitate profesională cu o tradiție de 30 de ani în dezvoltarea îngrijirii paliative în RomâniaCV-urile și scrisorile de intenție se pot trimite pe adresa de email: flavia.hurducas@hospice.ro
Numai candidații selectați vor fi invitați la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceștia.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate și în deplină confidențialitate.
Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condițiile minimale solicitate în specificațiile postului.

Descrierea companiei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere și un centru socio-medical la Adunații Copăceni destinat exclusiv copiilor pacienți și familiilor acestora. În cei 30 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru aproape 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro.

HOSPICE Casa Sperantei respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR).

Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare.

Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta. Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare.

Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001)

Publicat 18 mai 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.