Publicat 05 Nov 2019 | Reactualizat 17 Dec 2019 | Expiră 22 Dec 2019

OPORTUNITATI DE CARIERA IN VANZARI - BUCURESTI

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Consolideaza-ti CARIERA IN VANZARI alaturi de echipa de profesionisti din INTERBRANDS!


Vino sa interactionezi cu experti ai industriei, sa acumulezi cunostinte on-the-job si sa iti folosesti experienta dobandita cu scopul atingerii unor obiective ambitioase!


Indiferent pe ce post intri in compania Interbrands, oportunitatile de DEZVOLTARE si PROMOVARE sunt deschise si sustinute.


Fara a diminua importanța educarii formale, ne concentram pe sistemul "training + coaching on-the-job". Organizam frecvent programe de PREGATIRE (urmate de sesiuni de coaching), pentru a ne ajuta colegii sa isi dezvolte anumite aptitudini (comunicare, stabilire de obiective, leadership ) dar și abilitatii tehnice (comerciale, logistice, financiare).

Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra de profesionisti poti aplica pentru una dintre pozitiile de REPREZENTANT VANZARI– vei gestiona un portofoliu de clienti mici si mijlocii. Experienta in vanzari nu este necesara, insa punem accent pe modul in care gandesti.


CONDITII OBLIGATORII: studii medii/superioare, permis de conducere categoria B si disponibilitate pentru munca de teren.

Descrierea jobului

Obiectivul principal

Dezvoltarea afacerii companiei in zona repartizata prin realizarea volumelor de vanzari si stabilirea relatiilor de parteneriat cu toti clientii alocati, respectand standardele si politicele companiei.


Responsabilitati:
-gestionarea si dezvoltarea portofoliului de clienti din aria repartizata;
- ințelege clar nevoile, obiectivele si strategiile clientilor;
-identifica oportunitatile de dezvoltare a brand-urilor din portofoliu;
-construieste parteneriate de succes cu clientii nostri.

Descrierea companiei

Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume:

* Procter & Gamble
* Nestle
* Henkel
* British American Tobacco
* Philip Morris
* Danone
* Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

- produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007;
- peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal;
- cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993);
- 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Enjoy the right choice!

http://www.interbrands.ro/

Expirat
OPORTUNITATI DE CARIERA IN VANZARI - BUCURESTI  -  SC INTERBRANDS M&D SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close