Operatori utilaj (experienta nu este necesara)

Grupul de Firme PRINTCO 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Tipografia Printco, cu 25 de ani vechime si 150 de salariati, ofera angajare si scolarizare la locul de munca in vederea maririi echipei de productie in urmatoarele meserii:
 • ajutor tipograf
 • taietor ghilotina
 • operator masina de decupat
 • operator masina de lipit
 • operator masina de brosat

Descrierea jobului

Beneficii:
 • salariu atractiv
 • tichete de masa
 • schema de bonusare motivanta
 • transport gratuit din 3 locatii
 • spor de vechime din primul an
 • posibilitate de promoovare
 • cresteri salariale periodice corelate de procesul de invatare.

Descrierea companiei

Cine suntem?

Grupul de firme Printco-Editura Gama cuprinde două companii: tipografia Printco (www.printco.ro), specializată în producţia de tipărituri publicitare şi ambalaje, şi Editura Gama (www.edituragama.ro), specializată în publicarea cărţilor pentru copii.

Grupul de firme are 150 de angajaţi, cu peste 25 ani de experienţă de producţie pe piaţa naţională, şi realizează o cifră de afaceri de 9 milioane de euro/an. Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată.

Printco este o tipografie fondată în 1997. Dacă am pune cap la cap toate colile tipărite de noi până acum, am putea înconjura Pământul de 7 ori!

Însă, mai mult decât dotările tehnice de ultimă generație, utilajele care ne permit să lucrăm precis și să livrăm rapid price comandă, Printco oferă peste 20 ani de expertiză, profesionalism și un dram de nebunie, care ne-a determinat să acceptăm toate provocările clienților noștri. Și să le ducem la bun sfârșit pe toate!

Credem că cele mai frumoase povești vizuale ies din tipar atunci când pasiunea întâlneste inovația, tehnologia și dorința de a ajuta clienții să-și crească afacerea.

Credem în investiţia continuă în calitate, fie că este vorba despre servicii, produse, tehnologii, mediu de lucru, oameni sau relaţiile cu aceştia. Credem în atenţia la detalii şi în corectitudine.

De aceea, grupul de firme Printco-Editura Gama investeşte la fel de mult atât în calitatea umană a angajaţilor şi în calitatea mediului în care aceştia lucrează, cât şi în pregătirea lor profesională, aceste trei elemente fiind considerate baza unei relaţii de calitate atât în interiorul companiei, cât şi între aceasta şi parteneri.

Sediul central al companiilor este în Iaşi, dar tipografia Printco are şi un centru subsidiar în Bucureşti.

www.printco.ro www.edituragama.ro.

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.