Publicat 07 Iul 2021 | Reactualizat 31 Iul 2021 | Expiră 06 Aug 2021

Operatori Relatii Clienti/ Front Office Cluj Napoca

10 posturi

Candidatul ideal

– cunostinte foarte bune de operare PC;
– abilitati excelente de comunicare
– studii medii sau superioare;
– rezistenta la stres, echilibru emotional, sociabil/a;
– orientare catre client si catre solutii.
Experienta in munca de casier sau contabilitate primara constituie un avantaj

Descrierea jobului

– Asculti, intelegi, rezolvi, zambesti si din nou asculti…. pentru o problema rezolvata si un client multumit.
– Eliberarea de la ghiseu a coletelor catre clienti
– solutionarea solicitarilor.
Locatie – sediul FAN Courier Apahida

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,750 de autovehicule, o echipa de peste 4,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 118 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !
Aplica CV-ul pe hr.cluj@fancourier.ro

Operatori Relatii Clienti/ Front Office Cluj Napoca  -  FAN Courier Cluj Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close