Operatori productie-serigrafie

ELECTRA SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti interesat(a) sa lucrezi in domeniul productiei si doresti sa contribui la realizarea unui produs cunoscut, precum interfonul Electra, aceasta pozitie este pentru tine. In calitate de operator productie – serigrafie vei fi implicat(a) in activitati de serigrafie pe sticla sau plastic, tampografie pe plastic, suport pentru alte operatii.

Suntem in cautarea unei persoane cu indemanare si disponbilitate de invatare care sa completeze echipa noastra responsabila cu prelucrarea reperelor de sticla in productia de sisteme de interfonie si control acces, in noua locatie, din Parcul industrial Miroslava.

Esti persoana pe care o cautam daca:

- Ai experienta in productie (de preferinta in serigrafie sau tampografie, alte operatii de imprimare- print tipografic);
- Ai gandire logica si esti obisnuit(a) cu munca repetitiva;
- Esti foarte organizat(a), atent(a) la detalii si ai indemanare;
- Esti resposnabil(a), corect(a) si ai o atitudine pozitiva;
- Comunici si relationezi usor si eficient cu cei din jur;

Descrierea jobului

Te vei ocupa in principal de:

- Prelucrarea reperelor de sticla care intra in componenta interfoanelor, videointerfoanelor si sitemelor de control acces;
- Realizarea operatiilor de serigrafie pe sticla sau plastic, tampografie, lipire folie dublu aderentă (faz) pe ecran de sticla, suport pentru alte operatii (spalare, slefuire) conform documentatiei tehnice de fabricatie;
- Manipularea, ambalarea si depozitarea semifabricatelor.

Noi iti putem oferi:

- Un loc de munca stabil in care vei dobandi multe cunostinte noi;
- Tichete de masa;
- Asigurare medicala;
- Prime si alte beneficii cf CCM;
- Instruire profesionala;
- Transport (in acord cu politica firmei);

Descrierea companiei

ELECTRA este o companie 100% românească , cu o experiență vasta în producția de interfoane video și audio, sisteme de control acces, circuite imprimate și asamblare electronică .Activăm pe piața electronică națională și internațională, un domeniu de activitate specializat, care necesită oameni bine pregătiți.

Anul acesta (2020) Grupul de firme Electra s-a relocat, prin mutarea in Parcul industrial Miroslava, intr-o noua fabrica de 10.000 mp, pentru a putea raspunde mai bine provocarilor de pe pietele pe care activăm prin inventivitatea, diferentiere si competivitate.

Te așteptăm să ne cunoaștem și să investim împreună în viitorul tău!

Publicat 5 nov. 2021 Reactualizat 3 dec. 2021 Expiră 5 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.