Publicat 09 Oct 2020 | Expiră 09 Nov 2020

Operatori Productie-Automotive

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Quanta Resurse Umane angajeaza pentru unul din clientii nostri, lider mondial in productia turbosuflantelor.

Zona Militari, gura de metrou Pacii.


Cerinte:

- Minimum 8 clase;
- Adaptarea la munca in echipa;
- Indemanare, disciplina, organizare;
- Disponibilitate de lucru in 3 schimburi: L-V
06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00;

Pentru mai multe informatii: 0731099806 Gabi

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- Asamblarea turbosuflantelor in conformitate cu standardele impuse;
- Identificarea pieselor neconforme si etichetarea in mod corespunzator;
- Respectarea instructiunilor de lucru aplicabile in cadrul activitatii interioare.

Beneficii:

- Salariu motivant;
- Tichete de masa;
- Bonus de incadrare;
- Decontare transport Bucuresti;
- Zile de concediu: 26;
- Al 13-lea salariu;
- Se ofera traininguri, posibilitati de avansare;
- Spor de noapte 25%.

Descrierea companiei

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Suntem un grup multinational specializat in servicii dedicate resurselor umane. Infiintat in 1998 in Italia, Quanta Group detine azi birouri si in Elvetia, Statele Unite ale Americii, Romania, Brazilia si Republica Ceha.

Inca din anul 2002, odata cu infiintarea Quanta Romania, ne-am specializat pe o piata de nisa cum este cea a Recrutarii si Selectiei in domeniul aerospatial si am continuat explorand domenii noi si oferind servicii care includ: munca temporara, recrutare si selectie, detasare internationala, consultanta organizatională, managementul personalului, training, consultanta in elaborarea de proiecte cu finantare europeana si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare.

Expirat
Operatori Productie-Automotive  -  Quanta Resurse Umane SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close