Publicat 09 Mai 2017 | Expiră 10 Iun 2017

Operatori depozite Anglia

32 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunoasterea limbii engleze la nivel incepator spre mediul, SE ACCEPTA SI CU ENGLEZA SLABA.
- Se accepta femei, barbati, cupluri,
- Atitudine pozitiva la locul de munca,
- Depozitele care ne solicita personal( TNT, Tesco, Sainsbury Euro Car Parts, etc) nu cer experienta in domeniu deoarece ofera traninig direct la locul de munca in cadrul caruia vi se vor furniza toate informatiile necesare pentru indeplinirea responsabilitatilor zilnice.
- Recrutarea se face pentru perioada 15 Mai - 30 Iunie cu plecare in maxim 5 zile de la intervievarea candidatului.

Descrierea jobului

Dupa efectuarea training-ului (perioada in care sunteti platit) veti putea indeplini urmatoarele sarcini:
- Receptionarea produselor si asigurarea acestora in locurile destinate
- Selectarea produselor care trebuie livrate(picking)
- Ambalarea marfurilor destinate spre a fi livrate(packing)
- Incarcare, descarcare bunuri din camioane
- Folosirea diferitelor echipamente precum motostivuitor, scanner
- Inventarierea produselor

Beneficii:
- Salarizarea este in functie de contract, ture de zi sau de noapte, porneste de la 7.5 lire pe ora( BRUT) si poate ajunge pana la 10 lire pe ora. Exemplu: o tura de zi de 8 ore se plateste cu 7.25lire/ora pe cand o tura de noapte de 8 ore se plateste cu 8.6 lire/ora, week-endurile ajung pana la 10 lire pe ora in tura de zi iar cea de noapte 11 lire/ora.
FIECARE CANDIDAT POATE AVANSA SI NEGOCIA CONTRACTUL DE MUNCA DUPA 8-12 SAPTAMANI. DEPINDE DOAR DE ANGAJAT
- Cazarea va fi identificata cu ajutorul unei agentii imobiliare contra cost, 65 lire pe saptamana inclusiv utilitatile+internet asigurat.
- La destinatie sunteti intampinat de un repezentant al agentiei care va va conduce la cazare si asista pana la inceperea efectiva amuncii
- Asistenta in obtinerea unui cont bancar provizoriu si NINO.

Bugetul dumneavastra:
Transport Romania-Anglia
Cost la semnarea contractului cu agentia imobiliara - 400 lire care se explica: 2*65 lire avans 2 saptamani, 90 lire garantie, 180 lire admin fee care include taxele locale.
Taxa la plecare din tara - 300 lei
Bani pentru mancare timp de 14-20 zile de la sosire pana la incasarea primului salar.

Descrierea companiei

Ghs – o societate infiintata din interesul de a furniza servicii optime de recutare si curatenie atat pentru clienti cat si pentru canditati.

Recrutam in domeniul industrial, depozite ,hotelier, babysitting oferind o reactie rapida si eficienta pentru clienti importanti din Marea Britanie, Italia si nu in ultimul rand Romania.

La ce sa te astepti din partea noastra ca si client sau candidat

Ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate in ceea ce priveste recrutarea personalului necesar lor si sa ne servim canditatii cu o abordare onesta, transparenta si in sfarsit cu satisfactie.

Cum?:

Clienti;

Foarte simplu, monitorizam in mod constant nevoile clientilor nostri si le asiguram rezolvarea prin intermediul aplicantilor nostri.

Candidati:

Tratam si analizam cu eficienta si flexibilitate fiecare persoana in parte spre a oferi solutiile ideale in obtinerea locului de munca dorit.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operatori depozite Anglia  -  GLOBAL HOTEL SERVICES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close