Operator Typing/ Introducere date (ajutor medic)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2200 - 2500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm pentru poziția de Operator Typing (ajutor medic) o persoană descurcăreață, pozitivă și energică, care are experiență în relaționarea cu oamenii, empatizează cu ei, îi place să ajute și să găsească soluții la problemele lor.

Ne dorim ca noua noastră colegă:
1. Să fie o persoană cu atitudine pozitivă, să zâmbească și să fie placută, cu ea însăși și cu cei din jur;
2. Să comunice prietenos și cald, însă cu profesionalism.
3. Sa fie organizată și să poată lucra urmărind anumite proceduri și reguli.
4. Sa aibă disponibilitate pentru programul în ture.

Lucrăm în servicii medicale, așadar este foarte important să comunicăm cu empatie cu pacienții noștri, pentru a îi ajuta să se liniștească în timpul vizitei.

A oferi ajutorul unui pacient sau unei colege, chiar și în situații deosebite, neprevăzute, este cel mai frumos semn de a arăta implicare și faptul că ne pasă, iar asta ajută pe toată lumea să plece acasă bucuroasă și cu zâmbetul pe buze 😊

Descrierea jobului

În primul rând trebuie să știi că pentru acest job nu este necesară experiență de lucru anterioară în domeniul medical. Este un job entry-level, ce necesită seriozitate și atenție la detalii, însă activitatea în sine o vei deprinde din mers 😊 Mai mult, pentru asistenții medicali în devenire, este un job perfect pentru prima introducere în lumea medicală, într-un mediu de lucru unde vei interacționa constant cu pacienți, medici și personal medical.

Operatorul typing
1. Va asista medicul în cabinet și va redacta, conform dictării și instrucțiunilor acestuia, rezultatul (fișa) investigației de imagistică.
2. Va invita pacienții veniți la programare în cabinet urmărind lista de programări din ziua respectivă.
3. Înainte de începerea turei și după tura medicului, va pregăti cabinetul pentru tura respectivă.
4. Va efectua alte task-uri secundare ce țin de bunul mers al activității clinicii (introducerea rezultatelor în sistemul informatic, arhivarea documentelor specifice clinicilor medicale).

Ce oferim?
1. un salariu corect, motivant pentru o persoană aflată la început de carieră
2. mediu de lucru prietenos, dinamic și orientat către performanță
3. oportunități de dezvoltare profesională
4. alte cadouri și surprize

Locul de muncă este în București la:
* Donna Medical Center Traian – Str Traian nr 234, între Calea Moșilor intersecție cu Mihai Eminescu și Foișorul de Foc.

Programul îl vom discuta la interviu.

Cum și până când să aplici? Cât mai repede! Nu există un termen limită pentru a aplica și fii sigur(ă) că dacă vezi acest anunț, suntem în plină perioadă de recrutări, așadar stabilim interviurile de angajare în ordinea sosirii CV-urilor.

Succes! Echipa Donna Medical Center

Descrierea companiei

Povestea Donna Medical Center a început în anul 2011, când pasiunea doamnei dr. Elena Claudia Teodorescu pentru imagistica sânului și dorința de a salva cât mai multe femei - cu ajutorul unui diagnostic corect, pus la timp - au dat naștere primului Centru de Excelență în Sănătatea Femeii din România. Astfel, a apărut Donna Medical Center Traian. În cei 10 ani de activitate am oferit, zi de zi, o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde pacientele să se poată relaxa și scăpa, astfel, de anxietatea tipică controlului medical. Suntem recunoscuți ca Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Ecografie și RMN, datorită profesionalismului și supraspecializării echipei medicale, de care suntem foarte mândri: peste 200.000 de paciente diagnosticate cumulat, mii de vieți salvate și cazuri tratate cu succes. Pentru a ne respecta promisiunea de a vă depăși constant așteptările și de a fi din ce în ce mai buni în ceea ce facem, am lansat, la începutul anului 2019, cea de-a doua clinică Donna Medical Center, în Pipera, unde oferim servicii medicale de ambulator și imagistică avansată. Donna Medical Center. Ești Stăpână pe Sănătatea Ta.

Publicat 17 mai 2022 Reactualizat 14 iun. 2022 Expiră 16 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.