Publicat 05 Ian 2021 | Reactualizat 04 Feb 2021 | Expiră 05 Feb 2021

Operator strung CNC cu exp si Operator producție fără exp

2 posturi
Expirat
Căutăm persoane organizate, cu simțul responsabilității, cunoscătoare de desen tehnic, capabile să lucreze în echipă și dornice de dezvoltare. Operator strung CNC cu experiență:

Responsabilități:
prelucrarea prin așchiere a materialelor feroase și neferoase
echiparea utilajului cu scule, selectare și încărcare program pentru producția în curs și operarea acestuia în funcție de cerințele desenului
completarea fișelor de producție și măsurători.
Operator producție fără experiență:
Absolvent scoală tehnică
Bun cunoscator de desen tehnic
Atent la detalii
Dornic de dezvoltare
Capabil să lucreze în două schimburi.​

Beneficii:
Salariu atractiv, tichete de masa
Un loc de munca stabil, intr-un colectiv tanar si dinamic. Suntem o companie tânără și dinamică, care a pătruns pe piaţa industriei de prelucrare din 2010, având ca principal obiect de activitate prelucrarea mecanică. Societatea noastră a derulat un proiect realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, pe parcursul căruia au fost achiziţionate mai multe utilaje, precum un strung universal cu comandă numerică în 3 axe, un centru de prelucrare cu comandă numerică în 4 axe, utilaje pentru debitat şi alte echipamente. Momentan numărăm 6 utilaje cu comandă numerică în 3 și 4 axe, o mașină de debitat automatizată, 2 coloane de măsurat computerizate, numeroase alte echipamente și ustensile moderne de măsură și control.Dorința de a oferi un număr mai mare de produse de calitate ne impulsionează spre o dezvoltare continuă, compania noastră având în plan o mărire a capacității de producție. Ne dorim colegi serioși, responsabili, dornici de a evolua alături de noi.
Expirat
Operator strung CNC cu exp si Operator producție fără exp  -  SC SKY ZEPP SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close