Publicat 28 Mai 2019 | Reactualizat 11 Iun 2019 | Expiră 28 Iun 2019

OPERATOR STATIE BETOANE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta de minim 5 ani in operarea statiilor de betoane, sa fie disponibil la efort prelungit, bun cunoscator al procesului de productie a betonului.

Descrierea jobului

- primeste comenzile si le proceseaza
- lanseaza comenzile de materiale
- emite evizele de expeditie pentru betoanele produse
- intocmeste raportele la final de zi, saptamana, luna pentru betoanele vandute
- intocmeste fisele de consum
- preleveaza probe de beton si le trimite la laborator, urmareste rezultatele acestora

Descrierea companiei

SC ASFAROM CONSTRUCTII DRUMURI SRL a fost infiintata in anul 2018, bazandu-se pe experienta anterioara a perosanelor din conducere, in lucrarile de constructii de drumuri. Activitatea societatii nu se rezuma numai la constructiile de drumuri, cuprinzad si executia de retele de apa si canalizare, imbunatatiri funciare.

De la infiintare si pana in prezent societatea a executat lucrari de terasamente si asfaltare pentru obiective cum ar fi: magazinele Peny Market si Lidl, executie drumuri comunale, platforme industriale, executie de lucari de frezare si asfaltare strazi in Bucuresti, asfaltare de drumuri comunale.

Detinem toata gama de utilaje pentru executia lucrarilor de asfaltare, avand in dotare 2 esaloane de asfalt complete, camioane de transport materiale, autoutilitare pentru transport personal si materiale usoare si echipamente de mica mecanizare.

Pentru perioada urmatoare societatea are angajate lucrari de constructii drumuri precum si de asternere covoare asfaltice.

Expirat
OPERATOR STATIE BETOANE  -  ASFAROM CONSTRUCTII DRUMURI SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close