OPERATOR RECEPTIE MEDICALA/ASITENT MANAGER

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 2500 - 3500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca doresti sa ni te alaturi si stii ca:
- Dorinta de dezvoltare te determina sa fii în cautarea acelei companii unde sa ai parte de experiente de invatare complete si provocari. Noi ne ghidam dupa pasiune, profesionalism si rezultat.
- Vrei sa inveti cum sa iti pui in valoare calitatile personale intr-un mediu profesional si in acelasi timp sa te dezvolti.
- Ai abilitati de comunicare eficienta (abilitatea de a asculta cu rabdare si de a clarifica cu intrebari problemele pacientilor atunci cand este cazul, capacitatea de a raspunde politicos, binevoitor si profesionist; abilitatea de a transmite clar informatiile si de a le adapta la nivelul fiecarui tip de public).
- Esti in masura sa oferi atenţii complete la ceea ce au de spus alte persoane, sa investesti timpul necesar pentru a înţelege argumentele prezentate, sa pui întrebări atunci când este necesar şi sa ai capacitatea de a nu-i întrerupe pe ceilalţi în momente nepotrivite.
- Stii sa cauti în mod activ de modalităţi de a ajuta alte persoane.
- Esti pasionat – iti plac rezultatele si le vrei pentru tine, nu pentru ca ti le cer altii.
- Iti place sa faci research dupa solutii si idei noi de optimizare.
Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere si vino sa ne cunoastem! Solutia iti apartine!

Descrierea jobului

Pentru ca principalele tale activitati la noi vor consta in :
- Asigurarea in dublu sens a fluxului informational intre firma si clientii acesteia (pacienti), precum si intre departamentele firmei.
- Gestionarea relatiei cu pacientul, abordand o atitudine pozitiva, amabila, orientata catre rezolvarea situatiilor.
- Informarea pacientilor in legatura cu serviciile oferite, preturile si campaniile profesionale.
- Preluarea apelurilor telefonice si programarea pacientilor.
- Programarea pacientilor si centralizarea datelor in mod corespunzator.
- Oferirea de suport administrativ Directorului General din societate si realizarea obiectivelor plasate de catre acesta.

Asa este, nu este nimic complicat si nici nu e ceva de nefacut. Insa este foarte, foarte important sa ai atentie distributiva, sa fii plin de raspundere si motivatie pentru pacientii nostri si echipa din care vei face parte Mereu, nu doar dimineata, imediat dupa cafea :)

Alaturi de noi, promitem ca:
Vei lucra smart
Vei avea colegi “cool” care te vor sprijini si iti vor da feedback constructiv cand ai nevoie
Vei beneficia de un pachet salarial motivant + tichete de masa (in functie de cunostinte si experienta).
Iti vei desfasura activitatea intr-un mediu de lucru placut si stabil, avand biroul într-o locație accesibilă.

Descrierea companiei

Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si reparatorie. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica şi inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate. Numele Zetta este inspirat de a saptea litera a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezinta 10007 sau 1021 în sistemul metric. Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu o vasta experienta, cumulati in mii de ore de operatii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale. Tehnologia de ultima generatiea clinicii este selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Tot pentru cea mai buna experienta posibila, am ales solutiile dedicate anesteziei, spatiilor de recuperare, intregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizeaza calitatea experientei. Am incastrat in temelia clinicii juramantul lui Hipocrate. Il veti vedea in clinica, la intrare si il veti regasi in comportamentul echipei medicale. Traditia profesionala cuprinsa în juramantul lui Hipocrate pune pacientul in centrul intregii actiuni medicale, alaturi de respectul fata de maestri si cautarea continua a solutiilor optime, in beneficiul pacientilor. Dorim sa contribuim la constructia armoniei, a echilibrului pe care pacientii nostri il cauta in procesul de consolidare a stimei de sine. Cautarea celei mai bune forme posibile nu este un moft si nici un demers frivol ci una dintre bazele increderii în fortele proprii. Suntem partasi la aceasta evolutie cu toata responsabilitatea, indiferent daca este vorba de interventii minore sau de complicate reconstructii de tesuturi. Ne vom bucura impreună atunci cand aratati si va simtiti Zetta bine. Ne aflam intr-o continua dezvoltare pentru a oferi clientilor servicii prompte si de calitate superioara si ne dorim in echipa noastra o persoana cu potential si care isi doreste sa avanseze pe plan profesional.
Daca esti o persoana pozitiva, orientata catre solutii constructive si daca te caracterizeaza atitudinea „I can!”, te invitam sa faci parte din echipa noastra!
Inainte de toate, punem pret pe angajatii nostri, pe clienti si pe impactul asupra societatii, si ne propunem sa fim schimbarea pe care dorim sa o vedem in jur. Credem ca ce este facut din pasiune este facut cel mai bine, de aceea suntem o echipa ce pune suflet in fiecare cerinta care ne este adresata.

Publicat 24 iun. 2021 Reactualizat 22 iul. 2021 Expiră 24 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos