Operator receptie / call center

Candidatul Ideal

Persoana solara, deschisa spre pacient si intelegerea cerintelor venite din partea pacientului, echilibrata si demna, empatica , ordonata si cu atentie distributiva , careia ii place sa comunice si sa interactioneze cu pacientul.

Descrierea jobului

- programarea pacientilor - telefonic sau la receptie;
- prelucrarea datelor pacientilor ;
- informarea pacientilor despre: investigatii, preturi, medici, program;
- informarea pacientilor despre pregatirea investigatiilor/ consultatiilor/ analizelor de laborator pe care urmeaza sa le efectueze;
- incasarea contravalorii investigatiilor/ consultatiilor/ analizelor de laborator ;
- completarea registrului de pacienti (nume si prenume,CNP, localitate, medic solicitant, investigatie, medic examinator, nr. bon, valoare) ;
- programare si prelucrarea solicitarilor efectuate pentru pacientii internati, care sunt directionate catre Departamentul de Radiologie si Imagistica Medicala;

Descrierea companiei

Urmând filosofia la nivel de organizare a Grupului, Spitalul Monza de Oncologie își propune să ofere, în cadrul noii structuri din Nordul Bucureștiului, servicii medicale integrate care să completeze întreg parcursul terapeutic al pacientului.
Un parcurs terapeutic în cazul pacientului oncologic presupune implicarea mai multor specialităţi, din mai multe ramuri ale Oncologiei:
Oncologia clinică – care se ocupă de tratamentul sistemic al cancerului
Chimioterapia – tratament sistemic prin substanţe chimioterapice
Radioterapia – tratament sistemic prin radiaţii
Chirurgia oncologică – tratament invaziv
Complexitatea sferei de tratament oncologic atrage astfel implicarea mai multor specialiăţi, de diverse specialităţi – de la radiologie și imagistică medicală, la specialităţile clinice și până la chirurgie.
Contribuţia expertizei fiecăruia dintre acești medici este așadar esenţiala în definirea unui act medical de înaltă acurateţe care sa aducă pacientului victoria asupra cancerului.
Conceptul noului Spital Monza de Oncologie este definit întocmai de acest element cheie – mai mulţi medici care să contribuie la realizarea tabloului clinic complet și identificarea soluţiei optime de tratament. Pentru pacient, aceasta experienţă înseamnă că alegând Spitalul de Oncologie Monza beneficiază de un serviciu medical complet, sub acoperișul aceleiași unităţi medicale, unde mai mulţi medici se rotesc în jurul său, fără a face efortul de a-i căuta în unităţi medicale separate. Acest aspect oferă mai mult decât confort pacientului, oferă siguranţa că sănătatea sa este în mâinile mai multor specialiști, care lucrează în echipă pentru a minimiza riscurile și pentru a maximiza răspunsul propriului organism la tratament.
Publicat 3 nov. 2021 Expiră 3 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.