Operator Productie / Montator Subansamble

GI GROUP STAFFING COMPANY SRL 20 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Gi Group România angajeaza Operator Producție / Montator Subansamble pentru partenerul nostru, una dintre cele mai mari companii multinationale, producatoare de componente si subansamble pentru industria auto si aeronautica.

Experienta nu este obligatorie.

Locatie: Sector 6, metrou Pacii


CE NE DORIM:
- Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi.

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
- Asamblarea de componente sau subansamble auto; ·
- Respectarea și urmărirea proceselor de lucru;
- Utilizarea echipamentelor conform specificațiilor și instrucțiunilor de lucru.

CE VA OFERIM:
- Pachet salarial atractiv;
- Bonuri de masa in valoare de 20 lei/zi;
- Beneficiu flexibil de 200 de lei (Decont transport / Tichete vacanta);
- Bonusuri lunare, sporuri de noapte
- Prima de Paste (20% din salariul brut), prima de Craciun (40% din salariul brut) prima de vacanta acordata in iunie (40% din salariul brut);
- Asigurare medicala privata;
- Abonament medical;
- 26 zile Concediu Odihna;
- Program de lucru in 3 schimburi L-V.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0730 019 018 / 0755 016 938 / 0747 097 924.”

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 5 Sept. 2022 Reactualizat 5 Oct. 2022 Expiră 5 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.