Operator mase plastice

DEPLAST SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

In cadrul acestui proiect ne-am propus cresterea numarului de locuri de munca,inclusiv prin crearea a 2 posturi de operator mase plastice care va trebui sa lucreze pe utilajele ce produc folia de polietilena si de prelucrare a foliei de polietilena. Angajam full time persoane care au mai lucrat in productie ,au operat pe utilaje si care aleg sa lucreze intr-un mediu stabil,ce le ofera posibilitatea de a invata o noua meserie respectiv producerea de ambalaje din polietilena .

Descrierea jobului

Cerintele postului pentru operator mase plastice – Cod COR 814209
Operatorul de mase plastice va avea in atributiile sale conducerea, intretinerea si supravegherea echipamentelor tehnologice achizitionate prin proiect pentru obtinerea articolelor de ambalaj din material plastic.
Deoarece zona in care activeaza intreprinderea nu are traditie in acest domeniu si nici nu se organizeaza cursuri de calificare pe piata, persoanele angajate pe posturile de operatori mase plastice vor dobandi competentele necesare prin instruirea lor la locul de munca; angajatorul fiind autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice pentru incheierea contractelor de calificare profesionala, administratorul avand calitatea de formator.

Descrierea companiei

SC DEPLAST SRL, specializata in fabricarea ambalajelor din polietilena, cu sediul in municipiul Hunedoara, str. Piata Iancu de Hunedoara, Hala prelucrari mecanice-Laborator central, jud. Hunedoara, este beneficiara unei finantari cu fonduri europene pentru realizarea proiectului intitulat: ”Creșterea competitivității firmei S.C. DEPLAST S.R.L. prin modenizarea procesului tehnologic și diversificarea produselor”, cod SMIS: 102810.

Proiectul este derulat in cadrul Regio-Program Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Operatiunea A- Microintreprinderi.
Publicat 29 iun. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos