Operator Introducere Date

IRON MOUNTAIN SRL - 25 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal va procesa datele clientului in conformitate cu procedurile stabilite, asigurand calitatea documentelor si livrarea acestora conform termenilor agreati.

*Ne desfasuram activitatea in Business Park A1, Dragomirești-Vale.

Descrierea jobului

Responsabilitati

Proceseaza informatiile clientului in conformitate cu instructiunile de lucru:
  • identifica in documentele digitale ale clientului informatia cautata si indexeaza manual
  • categorizeaza documentele conform cerintelor
  • valideaza referintele indetificate automat de catre sistemul de operare, confruntand cu instructiunile pentru corectitudine

Este responsabil de managementul zilnic al documentelor digitale conform instructiunilor primite:
  • se asigura ca primeste si livreaza clientului numarul corect de documente, conform raportului de scanare primit
  • semnaleaza catre managerul direct orice discrepanta in acest sens
  • raporteaza la sfarsit de zi incheierea procesului
  • semnaleaza din timp managerului direct orice dificultate tehnica ce ar putea impacta buna finalizare a procesului

Este responsabil de respectarea termenilor de livrare agreate cu clientul si atrage atenția managerului asupra unor posibile eșecuri legate de timpul de livrare.

Se asigura de mentinerea cerintelor de calitate agreate de companie cu clientul si atrage atenția managerului de echipa/proiect asupra exceptiilor de la reguli.

La nevoie, ofera suport si ghideaza colegii in timpul procesului de training, atata vreme cat detine cunostintele necesare despre procesul predat.

Lucrează în mod activ în direcția atingerii obiectivelor stabilite , atât a celor individuale, cât și a celor la nivel de companie.


Abilitati necesare

Trebuie să demonstreze servicii de calitate in relatiile cu clienții.

Abilitati foarte bune de lucru cu calculatorul.

Abilitatea de a lucra bine sub presiune.

Imagine, atitudine și mod de lucru professional.

Descrierea companiei

Iron Mountain ajută organizaţiile din toată lumea să reducă deficienţele, riscurile şi costurile asociate cu administrarea informaţiilor pe suport fizic şi digital ale acestora.
Soluţiile noastre de administrare a informaţiilor vor permite companiei sau organizaţiei dvs. să protejeze şi să-şi optimizeze informaţiile, să asigure recuperarea datelor şi conformitatea legală folosind informaţiile curente.
Fondată în 1951, Iron Mountain administrează miliarde de informaţii valoroase, inclusiv documente de afaceri, fişiere electronice, date medicale, e-mailuri şi alte tipuri de date, pentru organizaţii din toată lumea.
Organizaţii din toate industriile majore şi de toate mărimile.

În prezent protejăm şi oferim acces la peste 12 milioane de metri cubi de documente pe suport de hârtie, 10 miliarde de e-mailuri, 65 de milioane de benzi magnetice pentru copii de siguranţă de pe computer, 2,5 de milioane de PC-uri şi 20.000 de servere şi lista creşte rapid.

Noi stocăm în siguranţă unele dintre cele mai valoroase artefacte istorice ale lumii, comori culturale, documente de afaceri şi documente medicale. Pentru a proteja şi a interpreta în mod adecvat aceste informaţii, avem la dispoziţie 21.000 de profesionişti în toată lumea şi menţinem o infrastructură de neegalat care include peste 1000 de depozite, 10 centre de date şi 3500 de vehicule.

Experienţa, cunoştinţele şi reputaţia noastră in domeniu, datorită stadardelor riguroase de securitate, face ca noi să fim unul dintre liderii mondiali în furnizarea de:

Stocare şi administrare a documentelor
Protecţie şi recuperare a datelor
Distrugere confidenţiala a informaţiilor
Lucrăm continuu pentru a ne asigura că partenerii noştri beneficiază la maxim de informaţiile lor, reducând, în acelaşi timp, costurile şi riscurile asociate cu stocarea şi protejarea acestora.
Publicat 26 iul. 2022 Reactualizat 13 aug. 2022 Expiră 25 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.