Publicat 30 Mai 2019 | Expiră 30 Iun 2019

Operator introducere date - Limba italiana - Oradea

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Gi Group recruteaza operatori introducere date, pentru o importanta companie de profil, din Oradea.
Sarcina principala este arhivarea electronica.
Cautam persoane vorbitoare de limba italiana, cunostinte de operare PC (Word, Excel) si atentie la detalii.
Daca nivelul tau de italiana este unul mediu sau mediu spre avansat si vrei sa iti imbunatatesti cunostintele, aceasta este o foarte buna oportunitate pentru tine!

Descrierea jobului

Tot ceea ce va trebui sa faci, este sa centralizezi informatiile primite si sa le introduci in sistemele companiei.
Iti oferim un program flexibil, structurat in 2 schimburi, de luni pana vineri ( 06:00-14:00/ 14:00-22:00).

Beneficii:
- Salariu motivant;
- Tichete de masa;
- Decontarea transportului si/sau parcarii;
- Training intensiv si gratuit (2 saptamani);

Daca esti interesat/a sa afli mai multe detalii, poti lua legatura cu Adelina - 0745 608 097 sau ii poti trimite direct CV'ul pe adresa adelina.popa@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Operator introducere date - Limba italiana - Oradea  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close