Operator date / facturare

Expert Tools - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

EXPERT TOOLS SRL, lider in import si distributie nationala de scule, utilaje si echipamente industriale, cu o vechime de peste 10 ani pe piata de profil, angajeaza pentru sediul din BRASOV, o persoana calificata pentru postul de "OPERATOR DATE / FACTURARE":
  • studii medii sau superioare ( in domeniu tehnic constituie avantaj)
  • cunostinte bune de operare PC - Pachetul Microsoft Office, SAGA (program facturare/contabilitate)
  • capacitate de a insusi un volum mare de informatii despre domeniu
  • persoana ambitioasa, dinamica, comunicativa, cu spirit de echipa
  • atentie sporita la detalii, memorie buna

Descrierea jobului

  • procesarea comenzilor
  • emiterea si transmiterea facturilor, avizelor de insotire a marfii, documente calitate, situatii si rapoarte
  • gestionarea documentelor transmise si primite catre/de la client
  • alte activitati si responsabilitati dedicate postului transmise de catre manager
Salariul si beneficiile se discuta in cadrul interviului.

Descrierea companiei

Bazandu-ne pe capacitatile de stocare si logistica ale furnizorilor externi, alaturi de care avem incheiate contracte de distributie si/sau de unici importatori, dar si pe stocul propriu in continua crestere, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem nevoile partenerilor nostri in timp optim.

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC - Generatoare portabile (monofazate, trifazate si de sudura), urban si stationare. Insonorizate, cu sistem de automatizare ATS si cu inverter.
SCULE ELECTRICE - Rotopercutoare, demolatoare, masini de gaurit si insurubat, polizoare unghiulare si drepte, fierastraie, masini de frezat si slefuit, etc.
APARATE PENTRU SUDURA - Aparate pentru sudura: MIG-MAG, TIG (WIG), tip invertor pentru sudura MMA, tip redresor, pentru sudura in puncte.
COMPRESOARE - Compresoare de aer cu surub, cu piston, turbocompresoare, suflante, compresoare Sauer, compresoare AIRKO.
SISTEME DE RIDICAT - Palane manuale cu lant si levier, electropalane, chingi textile cu gase, de ancorare, winch-uri, cricuri hidraulice.
ORGANE DE ASAMBLAT - Suruburi, piulite, holz-suruburi, saibe, tije filetate, dibluri, nituri, popnituri, inele de siguranta, conexpanduri, prezoane.
SCULE DE MANA - Ciocane, clesti, chei, patenti, foarfeci, surubelnite, dispozitive de taiat, punctatoare, dalti, mistrii etc. Accesorii pentru scule de mana.

Prin activitatea desfasurata, EXPERT TOOLS . pune la dispozitia clientilor servicii de inchiriere generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje si aparatura industriala in judetul Constanta.

Avand in vedere faptul ca timpul si bugetul sunt doi factori foarte importanti, va stam la dispozitie cu o oferta flexibila prin care puteti inchiria generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje, aparatura si echipament industrial de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.

Publicat 20 oct. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos