Publicat 01 Iul 2006 | Reactualizat 30 Iul 2006 | Expiră 01 Aug 2006

Operator credite Giurgiu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cine sunteti dumneavoastra?
Operatorul de credite al firmei K Tech Electronics are studii superioare finalizate sau in curs de finalizare de profil economic, varsta minima de 21 de ani, are bune cunostinte de operare PC (Excel si Word), cunostinte de baza economice si de contabilitate primara. Cunostinte privind conditiile de creditare si documentele necesare pentru constituirea unui dosar de credit, constituie un avantaj.
Experienta pe un post simliar reprezinta un avantaj.
Este o persoana dinamica, persuasiva, organizata, orientata spre client si spre negociere de tip castig - castig, care are bune abilitati interpersonale si care isi doreste continuitate in cadrul firmei

Descrierea jobului

Managementul activitatilor specifice vinzarilor in rate si a vinzarilor de tipizate la nivel de magazin.
Presupune intocmirea dosarelor de credite, verificarea documentelor solicitate clientilor pentru intocmirea dosarului de credit, prezentarea ofertelor de vanzare si conditiile de creditare impuse de banca.

Beneficii:
Ce va oferim?
K Tech Electronics va ofera sansa dezvoltarii profesionale, sustinand dezvoltarea personala prin traininguri si evaluari periodice. Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente. Se ofera bonus motivant in functie de rezultatele obtinute.
Daca va doriti o cariera intr-o firma de renume, un colectiv tanar si un mediu in care contributia dumneavoastra conteaza, atunci va asteptam aplicatia.
Echipa K Tech - Ultra Pro va doreste succes in domeniul profesional.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?
K Tech Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse, echipamente si servicii de tehnologia Informatiei si totodata un principal integrator de sisteme de calcul din Romania.

Societatea incepe din 1999 comercializarea produselor sale sub numele de Ultra PRO. Impunerea pe piata romaneasca de tehnologie a informatiei a marcii Ultra PRO s-a realizat prin identificarea cu specialistul in calculatoare permanent pregatit pentru a oferi pe loc clientului informatii, suport tehnic si produse pe calitate.
Incepand cu anul 2003, a fost infiintata firma Ultra PRO Software, specializata in solutii software si hardware integrate, ce ofera consultanta si dezvoltare de aplicatii folosind cele mai noi tehnologii.

Dinamismul si calitatile manageriale ale echipei de conducere au dus la dezvoltarea continua a companiei, grupul K Tech - Ultra PRO fiind in prezent un nume important pe piata IT din Romania

Expirat
Operator credite Giurgiu  -  KTech Electronics

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close