Publicat 20 Feb 2019 | Reactualizat 20 Mar 2019 | Expiră 23 Mar 2019

Operator control facturare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti in cautarea unui job in domeniu contabilitatii? Esti o persoana organizata si atenta la detalii ? Ai cunostinte in utilizarea pachetului Microsoft Office (Excel, Word, Power Point, Outlook) si esti dornic sa inveti noi programe de contabilitate? Vino in echipa noastra!

Descrierea jobului

Ce va trebui tu sa faci?

Va trebui sa ne ajuti cu :

  • Intocmirea si completarea documentelor primare contabile si contarea operatiunilor;
  • Verificarea si validarea facturilor de marfa de la intern pentru magazine;
  • Verificarea si inregistrarea dosarelor de import si achizitiilor intracomunitare;
  • Inregistrarea facturilor de furnizori ;
  • Inregistrarea si tinerea evidentei deconturilor de cheltuieli si a ordinelor de deplasare;
  • Inregistrare tranzactii bancare

Ce oferim noi?
Pe langa pachetul salarial atractiv, avem o echipa de specialisti care sunt dornici sa impartaseasca cu tine ceea ce stiu ei. Toate aceste lucruri se desfasoara intr-un cadru prietenos, in care te simti sustinut si incurajat sa incerci lucruri noi.

Descrierea companiei

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.280 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Praktiker și Screwfix. Kingfisher deține de asemenea, și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia. Pentru mai multe informații, vizitează www.kingfisher.com.

OBIECTIVELE NOASTRE

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor Vrem să oferim tuturor clienților, inclusiv în România, acces la game de produse mai bune, la prețuri mai bune, în magazine mai bune. Dorim să punem la dispoziția clienților produsele și sfaturile potrivite pentru ca toate proiectele lor, indiferent de complexitate, să devină realitate.

Începând cu luna decembrie 2017 Kingfisher a achiziționat întreaga rețea de magazine Praktiker România. Achiziția Praktiker se aliniază strategiei de dezvoltare a grupului pe piața îmbunătățirii locuinței și de consolidare a poziției pe piața locală, devenind numărul 2 în România, cu 38 de magazine, în 23 de locații.

Expirat
Operator control facturare  -  BRICOSTORE ROMÂNIA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close