Operator Call Center

Oraș de lucru
Studii
Salariu 1500 - 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Persoană pozitivă, dinamică și cu o voce plăcută, capabilă să gestioneze zâmbind, o coversație telefonică de 3 - 5 minute.

Descrierea jobului

Pentru că ești o persoană pozitivă, dinamică și plăcută îți oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu deosebit în care calitățile tale sunt apreciate și răsplătite. Tot ce ai de făcut este să consiliezi telefonic potențialii noștri clienți în legătură cu dispozitivele medicale pe care le promovăm. Jobul este confortabil, part time și implică doar aptitudinea ta de a avea o conversație plăcută prin telefon. Beneficiile tale sunt multiple, crescătoare și le vom discuta împreună în detaliu.

Descrierea companiei

Suntem o companie în plină dezvoltare, preocupată de sănătate și de posibilitatea de ne consilia partenerii în acest sens. Pentru tine, putem fi posibilitatea de a te afirma, de a crește și de a obține venituri peste medie, făcând ceva plăcut care aduce beneficii reale sănătății clienților noștri.
Publicat 22 apr. 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 22 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.