de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Aug 2008 | Reactualizat 02 Sep 2008 | Expiră 04 Sep 2008

Operator calculator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte solide de operare PC: pachetul Office(in special Excel)
Mozilla Thunderbird E-mail sau alt client e-mail
Browsere de internet, e-mail, gestiune baze de date
Cunostinte retele de calculatoare
Atentie la detalii si abilitati de comunicare
Limba engleza - nivel mediu
Experienta intr-un loc de munca anterior (de preferat)
Dornic sa invete lucruri noi - capacitate mare de invatare
Rezistenta la stress
Om de echipa
Proactiv, capabil sa gaseasca solutii.
Persistent / tenace. Creativ, cu initiativa
Dinamic, energic, optimist

Descrierea jobului

Introducerea ofertelor companiei pe internet
Evidenta produselor
Tehnoredactare cereri/oferte
Corespondenta e-mail cu clientii firmei
Administrarea bazei de date clienti

Mediu de lucru stimulativ
Posibilitati de dezvoltare profesionala
Pachet salarial atractiv

Descrierea companiei

Compania R&R MEDIASERV AFFAIRS S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniile privind consultanta pentru afaceri si management, intermedieri de afaceri si comert.Suntem o firma tinara, dar care se bazeaza pe o echipa competitiva, avand relatii de colaborare cu specialisti din diverse domenii: fiscal, financiar, contabilitate, notari, avocati si consilieri juridici.

Pentru ca investitiile in Romania sunt in continua crestere R&R MEDIASERV AFFAIRS S.R.L. va ofera posibilitatea de a gasi in noi un partener constant pentru care respectul fata de client, seriozitatea, si promptitudinea sunt bazele activitatii noastre.

Compania noastra furnizeaza o gama completa de servicii societatilor comerciale, ocupandu-se cu precadere de asistenta acordata firmelor in privinta problematicilor logistice, de marketing, administrative, legale, fiscale, organizative si legate de personal, precum si servicii din domeniul imobiliar, informational si al serviciilor suport.

In scopul asigurarii acestei game complete de servicii, compania noastra coopereaza permanent cu diverse firme din tara si din strainatate, profesionisti in domeniu, cu scopul de a optimiza calitatea serviciilor.

De asemenea, putem sa va oferim, in cadrul domeniului tehnic, reparatii de motoare si pompe hidraulice la calitate germana, precum si masini unelte.

Compania noastra este garantia atingerii obiectivelor Dumneavoastra, prin activitatea multidisciplinara care garanteaza solutii pentru fiecare din clientii nostri. Va oferim servicii cu un personal calificat, orientat catre satisfacerea clientilor nostri, asigurand fiecarui client certitudinea livrarii produselor si serviciilor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de firmele occidentale.

Prin fiecare solutie oferita am incercat sa ridicam standardele, sa dezvoltam noi directii de actiune, sa participam activ la dezvoltarea fiecarui client. Va putem sprijini in toate activitatile esentiale ale gestionarii, promovarii si dezvoltarii afacerii in care sunteti implicati!

Expirat
Operator calculator  -  R&R MEDIASERV AFFAIRS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close