Publicat 29 Ian 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Operator calculator-Best Coffee Solutions-Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Notiuni de contabilitate primara si operare PC ( Ms-Office/ Word / Outlook / Excel )
- Abilitati calcul matematic
- Absolvire studii economice ( avantaj )
- Persoana responsabila, organizata, dinamica.
- Bune abilitati de relationare / comunicare cu colegii
- Experienta pe o pozitie similara in FMCG

Descrierea jobului

- Trimite zilnic comenzile de livrare catre operatorul logistic DSV ;
- Intocmeste AWB-urile pentru livrarile prin curier si le comunica operatorului logistic DSV
- Va cere agentilor comerciali, prin intermediul directorului de vanzari sa actualizeze periodic datele de identificare ale firmelor.
- La introducerea unei firme noi (la prima factura) va respecta procedura de creare firme noi in sistemul PC. Daca firma este client pentru mai multe divizii codul fiscal introdus in fiecare divizie trebuie sa fie acelasi.
De asemenea, daca firma este componenta a unui grup, trebuie alocata grupului.
- Are obligatia de a lista zilnic si corect facturile si avizele, dupa caz (in programul de facturare). Va respecta procedura de facturare/avizare.
Va respecta procedura de introducere discount-uri.
- Facturile blocate (listate sau trimise la sediu prin transmisie) si introduse gresit de operatori trebuie stornate si refacturate cu datele corecte. Stornarea se va face prin butonul " RETUR " din macheta de introducere date. Acelasi buton se va folosi si in cazul retururilor (chiar si partiale) de marfa de la diversi clienti.
- Verifica lunar stocul scriptic Axapta cu gestiunea DSV
- Listele de incasari si de cheltuieli se vor introduce conform - Procedura introducere lista de incasari si cheltuieli.

Descrierea companiei

Best Coffee Solutions este unicul distribuitor autorizat al Kimbo Espresso Italiano in Romania. Propune solutii la cheie - consultanta, furnizare de produse, de echipamente profesionale - pentru orice tip de locatie din domeniul HORECA si Office
Kimbo este una dintre cele mai importante companii de productie si distributie cafea in Europa cu puncte lucru deschise in peste 70 de tari.
In Romania, brandul Kimbo este unul dintre cele mai importante brandurii de comercializare a produselor de cafea pe piata HORECA, cu clientii de top in segmentul hoteluri, restaurante si cafenele
Best Coffee Solutions asigura consultanta, traininguri de specialitate, implementare de concepte si service specializat pentru echipamentele furnizate.

Expirat
Operator calculator-Best Coffee Solutions-Bucuresti  -  Aquila Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close