Operations Specialist with Turkish

HP Inc - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

A strong collaborator with excellent English and Turkish:

excellent customer skills and incredible focus on trust and credibility to influence action
ability to build relationships across teams and cultures
a unique voice and a talent to challenge status quo processes
ability to use also a second language in building relationships with native speakers of Turkish

A result-oriented professional with:

Drive & a creative power to meet continuous challenges of the role
Proven problem-solving skills
Foundational understanding of sales process
Proven analytical skills coupled with willingness to continuously learn
Solid computer literacy, curious to work with various technical tools to gain efficiency
Bachelor's degree in areas of studies as business administration, supply chain, finance, accounting, or related areas.

Descrierea jobului

As an Operations Specialist in Supply Chain you will be building a strategic relationship with customers, working in an European, multicultural environment, enrolled for a continuous development, supporting HP partners and customers, as well as the sales teams, in their activities of managing the customer and partner orders. They are part of the central order management team, and have varied responsibilities thru out the order life cycle.

What will your day consist of?
You will lead communication with key customers portfolio developing trusted relationships, serving as a key contact for order related queries
You will facilitate challenging solutions by involving other HP teams in working with the customer
You will advise the Sales, HP Partners and customers on supply chain related matters
You will participate in business enhancement projects across geographies

How will we help your personal and professional development?
We don’t label you or your performance, we look to help you grow your unique potential
Trainings, workshops and access to more than 10,000 wisdom nuggets via our award winning learning platform and programs on all key professional and leadership skills you can imagine
New disruptive technology introductions sessions
We love our work environment. We think you will too:It’s a friendly atmosphere with supportive leaders to bring your creativity to max
Corporate Social Responsibility initiatives to help you make an impact to communities at large

Your additional benefits package:
Flexible working schedule
Medical services subscription
Other flexible benefits (Medical services for family, Dental Plan, Fitness Programs, Kindergarten, Transportation, Vacation Vouchers)
Wellness program
Vendors discount program (Restaurants, cinema, clothing, and other)

Descrierea companiei

HP este un lider dovedit în sisteme personale și de imprimare, oferind inovații care să le permită oamenilor să creeze, să interacționeze și să inspire ca niciodată. Ne valorificăm poziția financiară puternică pentru a ne extinde leadershipul pe piețele tradiționale și a investi în noi tehnologii interesante. HP are un portofoliu impresionant și o conductă de inovație puternică în domenii precum: - printare 3d - imprimare multifuncțională - Cerneală la birou - tablete, phablets, caiete - stații de lucru mobile.

Viziunea HP este de a crea tehnologie care să facă viața mai bună pentru fiecare persoană, organizație sau comunitate din orice colț al globului. Lucrăm peste granițe și fără limite, credem în puterea ideilor și vrem să facem tehnologia să funcționeze pentru toată lumea. Ne diferețiem prin faptul că avem încredere că orice poate fi obținut doar dacă crezi într-adevăr în el și investim în ideile de a schimba viața și modul de lucru al oamenilor.

HP crede că ideile prosperă cel mai bine într-o cultură a muncii în echipă, motiv pentru care toată lumea – indiferent de nivel și indiferent de funcție, este încurajată să aibă idei originale, să le exprime și să le împărtășească. Fiecare membru al echipei HP este apreciat pentru abilitățile, experiențele și perspectiva unică pe care o aduce. Echipele virtuale globale împărtășesc resurse și își combină ideile mari pentru a rezolva problemele de afaceri și pentru a atinge obiectivele personale. Așa funcționăm la HP și așa cresc ideile și oamenii. Suntem concentrați asupra diversității și incluziunii și ne alimentăm cultura HP prin inovație și mentalitatea de creștere.

Lucrul în echipa HP înseamnă a împărtăsi viziunea de a ne imagina viitorul, de a face lucrurile să se intample si de a crea experiențe care să uimească atat clientii cat si angajatii. Oferim diversitate si ne bazăm pe incredere, respect si demnitate. Căutăm vizionari care sunt gata să influențeze modul în care funcționează lumea. La HP, viitorul este al tău de creat!

Publicat 23 sept. 2021 Expiră 23 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos