Ofiter Suport Clienti IMM

Raiffeisen Bank - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa noastra de IMM din Centrul Operational Brasov este in plina dezvoltare si joaca un rol esential in strategia Raiffeisen Bank.
Ne dorim colegi care sa aiba minim 1 an de experienta bancara relevanta (cunostinte despre procesul de inrolare/actualizare date clienti PF&PJ sunt un avantaj).
Orientare catre client, abilitati in comunicare, abilitatea de a-si gestiona eficient timpul si activitatile, atentie la detalii, rezistenta la stres sunt cateva din calitatile principale pe care le urmarim in procesul de recrutare.
De asemenea, candidatii care au studii superioare finalizate si sunt absolventi ai unui profil economic/juridic care cunosc limba engleza la un nivel mediu vor beneficia de atentia noastra.

Descrierea jobului

  • Inrolare centralizata a clientilor IMM si actualizare a datelor acestora in aplicatiile specifice bancii;
  • Deschidere/mentenanta/inchidere centralizata de conturi curente, carduri Visa Business, RO IMM;
  • Inrolare/actualizare date centralizata a clientilor PF aflati in relatie cu clientii IMM;
  • Activitatile operationale pe fluxul de inchidere conturi curente si servicii atasate, in contextul inchiderii relatiei cu clientii IMM la initiativa bancii, atat solicitari punctuale cat si solicitari „bulk”.

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 23 iun. 2021 Reactualizat 20 aug. 2021 Expiră 19 sept. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos