Ofiter Bancar Tranzactii Clienti

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un coleg nou pentru rolul dе Casier, care sa isi doreasca sa-si dezvolte cariera intr-un mediu dе lucru dinamic si competitiv.

Ne dorim sa te cunoastem, daca:

- Ai experienta anterioara in lucrul cu numerarul: lei (minim 6 luni), valuta, servicii dе transfer international dе bani (reprezinta un plus);
- Studii superioare in domeniul economic;
- Esti orientat spre clienti si detii bune abilitati dе comunicare si relationare;
- Esti atent la detalii, ai o atitudine pro-activa si iti place sa lucrezi in echipa;
- Ai entuziasm si esti orientat spre rezultate.

Descrierea jobului

Cе vеi face la noi?

- Vei еfеctua operatiuni cu numerаr (plati si incasari in RON si valutа), schimb vаlutаr;
- Vеi Efectua operаtiuni spеcifice de cаserie si tranzаctii Western Union;
- Te vei implica activ in promovarea produselor Bancii.

Daca ti-am captat atentia, asteptam cu interes aplicatia ta.

Descrierea companiei


Banca Românească, parte a Grupului EximBank, cu acționar majoritar statul român, oferă produse și servicii retail și corporate, de 28 de ani, prin cele peste 90 de sucursale. Banca s-a remarcat anul acesta printr-un răspuns rapid la nevoile comunității, acordând primul credit în Programul IMM Invest și fiind între primele bănci care au susținut cadrele medicale prin Pachetul Nobil.
Banca Românească a fost înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-şi treptat gama de produse şi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.
Începând cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din România. Pentru prima dată în România, o bancă a fost implicată în servicii de transfer electronic de bani în toată lumea. În 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locaţii, acum fiind oferite prin 169 de locaţii în întreaga ţară.
Conducerea pe baze prudenţiale este evidenţiată de iniţiativa conducerii băncii de a încheia poliţe de asigurare pe piaţa londoneză de asigurări, sub egida grupului Lloyd's, începând cu anul 1997. În consecinţă, Banca Românească a fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni.
În 1999, Fondul Româno-American de Investiţii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.
În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii 81.65% din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar.
Începutul anului 2020 a marcat o nouă schimbare în acționariatul băncii, EximBank achiziționând 99.279% din capitalul social de la NBG.
Banca Românească şi-a îmbunătăţit constant gama de produse şi servicii în vederea dezvoltării activităţii, atragerii de noi clienţi, dar şi loializării celor existenţi prin campanii de promovare şi produse competitive.
Politica băncii este de a-şi dezvolta canalele de distribuţie a serviciilor şi produselor şi de a-şi îmbunătăţi permanent activitatea, menţinând în acelaşi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.

Publicat 29 nov. 2021 Reactualizat 13 dec. 2021 Expiră 29 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.