Ofiter Administrare Comisioane

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam coleg pentru administrare comisioane, cu o experienta minima de 2 ani si care doreste sa evolueze profesional.
Pe langa cerintele profesionale, ne dorim o persoana pozitiva, flexibila, care poate prioritiza si lucra in paralel la mai multe proiecte.

Ce ne dorim de la tine:

Studii superioare finalizate
Experienta anterioara: minim 1-2 ani experienta in domeniul asigurarilor
Foarte bune cunostinte Microsoft Office si baze de date
Cunostinte de limba engleza – nivel mediu
Foarte bune abilitati analitice si tehnice (experienta in utilizarea aplicatiilor IT)
Cunostinte bune de legislatie in domeniul asigurarilor si in domeniul financiar

Descrierea jobului

Ce vei face:

Esti responsabil de administrarea contractelelor de intermediere cu partenerii UNIQA, intermediari persoane fizice sau persoane juridice, inclusiv redactarea si indosarierea documentatiei aferente contractelor.
Administrezi forta de vanzari in sistemele tehnice prin: crearea profilelor de partener, alocarea schemelor de comisionare, gestionarea conturilor de utilizator si alte modificari.
Oferi suport fortei de vanzari interne si intermediarilor UNIQA pentru solutionarea solicitarilor legate de activitatea Serviciului Administrare Comisioane.
Intocmesti raportarile catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, avizarea si rezilierea agentilor persoane fizice si persoane juridice in registrele Autoritatii de Supraveghere Financiara.
Te asiguri de corectitudinea raportului de comision, extras din sistemul core UNIQA, si transmiterea lunara a situatiei de comision catre intermediari.
Analizezi si initiezi recomandari pentru imbunatatirea continua a proceselor de care Serviciul Administrare Comisioane este responsabil.
Colaborezi cu grupuri din alte departamente pentru realizarea diferitelor proiecte la nivel de companie, ridicarea cerintelor de business, testare aferenta implementarilor initiate.

Descrierea companiei

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro

Publicat 29 iun. 2021 Reactualizat 27 iul. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos