Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 26 Nov 2019 | Expiră 28 Nov 2019

New Opening Hipermarket/Manager Raion Foto Video(Tg Mures)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru unul din clientii sai, cea mai reprezentativa retea de Hipermarket-uri din Romania, un Manager Raion Foto Video, pentru prima locatie care urmeaza sa fie deschisa in Tg. Mures.

Experienta relevanta in domeniul de retail, comert, coordonare departament food, nonfood este binevenita.
Personalitate deschisa, puternica, cu bune abilitati de comunicare si coordonare echipe.
Motivatie puternica pentru dezvoltare profesionala.
Capacitate de a gestiona situatii complexe si de a rezolva probleme diverse in mod eficient.
Abilitati si competente de lider.
Deschidere catre provocari profesionale.

Descrierea jobului

Asigura un raion atractiv din punct de vedere comercial pentru a facilita clientilor procesul de cumparare
Organizeaza activitatea raionului pentru a oferi servicii de calitate optima
Organizeaza si dezvolta activitatea comerciala si promotionala a raionului, explica si aplica politicile comerciale echipei sale pentru a se adapta cerintelor pietei
Supravegheaza calitatea produselor expuse in raion si respectarea normelor de siguranta
Repartizeaza resursele raionului in functie de fluxul de marfuri si de dinamica comerciala pentru a realiza obiectivele echipei (inventare, implantari, schimbari de planograma, flux clienti)
Gestioneaza activele raionului si asigura mentinerea lor in buna stare.
Anticipeaza, organizeaza si planifica activitatea sa, a echipei si timpul de lucru in functie de nevoile raionului
Organizeaza reuniuni de informare a echipei
Gestioneaza procesul de formare continua a personalului in scopul cresterii productivitatii muncii in raionul sau.
Recruteaza viitorii sai colaboratori in functie de necesitatile raionului, dezvolta si aplica un parcurs de integrare si formare pentru noii angajati.
Organizeaza lunar inventare pentru reglarea stocurilor.

Se ofera:
Pachet salarial si de beneficii atractiv
Tichete de masa
Posibilitatea de dezvoltare profesionala
Prime, bonusuri de prerformanta

Descrierea companiei

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
New Opening Hipermarket/Manager Raion Foto Video(Tg Mures)  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close