MUNCITORI NECALIFICATI / CALIFICATI si MECANIC INTRETINERE CENTRALA TERMICA

INTERCOLOR - 10 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam persoane serioase si dornice de munca pentru operatiuni manuale de prelucrare in industria textilelor, si de asemenea, mai cautam o persoana responsabila, de incredere, cu experienta in domeniul mecanic cu permis conducere cat.B, pentru intretinerea centralei termice a firmei.

Descrierea jobului

Angajam MUNCITORI NECALIFICATI / CALIFICATI - pentru executarea operatiunilor manuale de prelucrare articole textile(grafiere/razuire/pensulare/rupt/stropire/vopsire) si MECANIC INTRETINERE CENTRALA TERMICA pentru operatiuni de intretinere centrala termica si statia de epurare a apei; repararea echipamentelor tehnice din productie !!!
Oferim salariu motivant, prime de sarbatori, tichete de masa, transport asigurat, servicii medicale gratuite, plata orelor suplimentare daca este cazul.
Cei interesati pot depune CV-urile la adresa de email mentionata, sau personal la Sediul SC INTERCOLOR din Timisoara, Calea Sagului, DN59, km7 dreapta +550 metri (din sensul Praktiker).

Descrierea companiei

SC INTERCOLOR SRL este o societate de prelucrare a articolelor de confectii textile, ce activeaza in domeniu din anul 1999.
Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 27 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.