Publicat 29 Ian 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Montator usi si parchet

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Eurobac Romania SRL angajeaza, tineri energici, dornici să lucreze, cu calificare la locul de muncă în meseria de montator uși și parchet (cu sau fără experiență).in vedere extinderii capacitatii de munca :

- Montator usi si parchet

Cerinte:
- abilitati tehnice
- Seriozitate, perseverenta, simtul detaliului
- Experienta in activitati de tamplarie sau montaj usi/parchet reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Efectueaza activitati de montare usi si parchet si asigura service-ul acestora
- Respectarea normelor privind activitatea de manipulare si montaj a produselor

Beneficii:
- Calificare la locul de munca
- Salariu motivant

Vino in echipa Eurobac Romania!

Descrierea companiei

Eurobac Romania, este din anul 2003 distribuitorul Nr.1 pentru Romania al produselor marca Porta Doors, importator si distribuitor exclusiv al produselor Meister in Romania, oferind la nivel national si international, produse de calitate superioara: usi, parchet laminat, parchet triplustratificat, paneluri, pluta si linoleum.

Ne implicam activ si suntem alaturi de clienti prin sustinerea proiectelor acestora din dorinta satisfactiei lucrului bine facut. Ne place ceea ce facem si consideram ca este un aspect important in intentia noastra de a va oferi satisfactie maxima pentru produsele achizitionate.

Experinta acumulata in ultimii ani si pregatirea periodica efectuata atat in Germania cat si in Polonia , ne ajuta sa va oferim consultanta de specialitate legata atat de produsele comercializate, cat si de pasii ce trebuiesc urmati inaintea achizitionarii si montarii parchetului sau a unei usi de interior.

Expirat
Montator usi si parchet  -  EUROBAC ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close