Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 07 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Montator sticla

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana serioasa cu abilitati tehnice si experienta in domeniul montajul. Trebuie sa aveti aspect ingrijit, sa aratati o atitudine respectuoasa fata de client, sa fiti persoana responsabila si cu chef de munca.
Veti monta lucrari executate din sticla, respectiv: usi din sticla, partitii pentru birouri, vitrine de magazine, pardoseli din sticla, etc.
Experienta in domeniu constituie avantaj.

Descrierea jobului

Preluarea produselor din productie;
Verificarea produselor;
Incarcarea produselor in masina de transport;
Transportarea si descarcarea produselor in locatia unde se va face montajul;
Citirea planurilor dupa care se va face montarea produselor;
Montarea produselor;

Descrierea companiei

Glass Expert SRL a fost fondata in anul 2002 avand in totalitate capital autohton si are ca principal obiect de activitate prelucrarea si finisarea sticlei plane.
Tehnologia de ultima generatie a utilajelor din hala de productie permit prelucrari variate ale sticlei, taiere la dimensiuni exacte si finisare deosebita. Cei 3000 mp din hala de productie asigura spatiul necesar prelucrarilor diverse : finisarea cantului, sablare mecanica, laminare, emailare, curbare, gaurire, decupare, lipire in camp U.V. Cuptorul de securizare TAMGLASS completeaza capacitatea Glass Expert de prelucrare a sticlei plane. Departamentul tehnic al Glass Expert ofera solutiile specifice fiecarui proiect in parte, adecvate bugetelor si preferintelor. Feroneria pe care o furnizam odata cu montarea reperelor de sticla, este produsa de firme de renume si respecta Normele Europene in vigoare.Punerea in practica a solutiilor tehnice este asigurata de echipa noastra de montaj, seriozitatea si eficienta fiind argumente care ne recomanda.

Certificarea ISO 9001 acordata la inceputul anului 2010, reprezinta un plus de incredere in calitatea produselor oferite de Glass Expert.

Expirat
Montator sticla  -  GLASS EXPERT CONTRACTOR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close