Publicat 03 Dec 2019 | Reactualizat 31 Dec 2019 | Expiră 03 Ian 2020

Mega Image ALBA IULIA angajeaza

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Orientare si deschidere catre client;
Responsabilitate si seriozitate;
Flexibilitate si spirit de echipa;
Studii medii - Lucrator Comercial;
Diploma Bacalaureat - cerinta obligatorie pentru Casier;
Calificare in domeniu – cerinta pentru Vanzator;
Experienta anterioara in comert constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Sa indeplinesti corect sarcinile specifice fiecarui post;
Sa cunosti si sa promovezi produsele marca proprie;
Sa dai dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii;
Sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului;
Sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar;
Sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru.

Beneficii:
Oportunitati de dezvoltare in cariera, intr-un mediu dinamic;
Tichete de masalei/zi lucrata);
Program de lucru flexibil;
Bonus de performanta trimestrial;
Prima lunara de prezenta;
Bonus de recomandare;
Prima pentru participare la inventar;
Reduceri speciale dedicate angajatilor pentru produsele marca-proprie.

Descrierea companiei

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: , .

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică pestede asociați în de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: sau să aplici online pe: Îţi mulţumim!

Expirat
Mega Image ALBA IULIA angajeaza  -  Mega Image

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close