Publicat 26 Aug 2020 | Reactualizat 23 Sep 2020 | Expiră 26 Sep 2020

MEDICI SPECIALISTI PENTRU CONTRACT CU CASMB

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MEDIC SPECIALIST CU DORINTA DE AFIRMARE SI HOTARARE IN CONSOLIDAREA UNEI CARIERE IN DOMENIUL MEDICAL.

Descrierea jobului

Prestari servicii medicale.

Descrierea companiei

Centrul Medical Sana functioneaza pe piata serviciilor medicale din anul 2001 si ofera asistenta medicala privata in regim ambulatoriu, vizand preventia, diagnosticarea si tratamentul pacientilor. Cele 14 specialitati (Dermato-venerologie, Diabet Zaharat, Endocrinologie, Obstetrica-ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, Medicina Interna, Medicina de Familie, Reumatologie, Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Pediatrie, , Radiologie –Imagistica Medicala, Gastroenterologie, Pneumologie) permit accesul pacientilor la o gama larga de examinari de specialitate, analize si investigatii, dintre care enumeram: Electrocardiografie, Sfigmometrie, Pulsoximetrie, Testarea capacitatii respiratorii (spirometrie), Testul de Osteoporoza (metoda DEXA), Echografie 2D, 3D. In aria dermatologica, Centrul Medical Sana dispune de aparatura laser “Cutera” de ultima generatie, cu un spectru larg de terapie si intretinere in acest domeniu.
Clinica se afla intr-o zona centrala (Piata Victoriei), usor accesibila pentru pacienti si pentru colaboratori, beneficiind de aparatura medicala moderna si de o echipa de medici entuziasti.

Expirat
MEDICI SPECIALISTI PENTRU CONTRACT CU CASMB  -  SC CENTRUL MEDICAL SANA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close