Publicat 08 Iun 2019 | Expiră 09 Iul 2019

MEDIC VETERINAR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa isi gestioneze singur o tura!

Simtul responsabilitatii, compasiune si empatie, profesionalism, indemanare, putere de concentrare, cunostinte medicale, abilitatea de a va organiza propria munca, atitudine pozitiva fata de animale, aptitudini de comunicare.

Descrierea jobului

Sarcina de medic veterinar este aceea de a presta activitate de prevenire, supraveghere si de tratament a animalelor si în general a bolilor acestora.

ATRIBUŢIILE POSTULUI
• sa examineze sanatatea animalelor domestice mici (câini, pisici etc.)
• sa stabileasca diagnosticul si sa aplice tratamentul corespunzator
• sa vaccineze animalele împotriva diferitelor boli
• sa le administreze tratamentele de care au nevoie
• sa castreze câini si pisici
• sa presteze activitati care implica interventii chirurgicale pe animale mici
• sa dea sfaturi cu privire la cresterea animalelor

Descrierea companiei

SC Dream VET înfiinţată în anul 2008, având Punctul de lucru 1 în Bd. Ghencea si Punct de lucru 2 in Dr. Taberei, oferă servicii veterinare complete: cabinet veterinar, farmacie veterinară, cosmetică pentru animale, hrană şi accesorii.

Cabinetul veterinar amenajat într-un cadru de lucru plăcut şi cochet, este dotat cu aparatură performantă, de ultimă oră, necesară pentru stabilirea diagnosticului şi aplicarea tratamentului corespunzător. În cabinetul nostru vă oferim o gamă largă de examene paraclinice, ecografie veterinară, examene de laborator, vaccinare, deparazitare, intervenţii chirurgicale de la cele mai simple până la cele mai complicate, toate cererile fiind soluţionate la faţa locului de către doctorii noştri.

La noi în farmacie, puteţi găsi o gamă largă de medicamente veterinare, produse antiparazitare interne şi externe, suplimente, vitamine şi minerale, hrană şi accesorii pentru câini, pisici şi alte animale de companie, şi nu în ultimul rând, pentru animalele de fermă.

Salonul de cosmetică este nou, dotat cu echipamente performante, unde animalul dumneavoastră va beneficia de tuns, spălat, trimat, periat, tăiat unghii şi toaletat urechi, de către personal calificat şi în cele mai bune condiţii.

Expirat
MEDIC VETERINAR  -  DREAM VET SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close