Publicat 02 Nov 2020 | Reactualizat 24 Nov 2020 | Expiră 02 Dec 2020

Medic Neurolog

1 post

Candidatul ideal

Clinica Alpha Medical- situata in Oltenita, isi mareste echipa !

Daca sunteti Medic Specialist sau Primar Neurolog va invitam sa va alaturati echipei noastre.
Va propunem o colaborare part-time sau full-time cu program flexibil pentru consultatii in ambulatoriu si spitalizare de zi in contract cu CAS impreuna cu o echipa de profesionisti medici specialisti din Bucuresti, oportunități de dezvoltare profesională , conditii foarte bune de exersare a profesiei (aparatura de ultima generatie (CT,Rx), o colaborare avantajoasa in cadrul unei clinici noi, moderne,capabila sa sustina servicii medicale de inalta calitate.

Important:

Alpha Clinic asigura transportul intregii echipe medicale (Bucuresti - Oltenita)

Descrierea jobului

Ce oferim noi?

- SALARIU minim 10000 RON în funcție de program și activitate.
- sprijin in dezvoltarea profesionala (taxe congrese, cursuri, etc);
- angajare cu normă întreagă (funcție de bază) sau jumătate de normă;
- alte bonusuri în funcție de activitate (număr de consultatii, etc.);
- posibilitatea decontării transportului;
- transport asigurat dintr-un punct fix din București;
- echipament medical de ultimă generație (ex CT, RX);
- un loc intr-o echipă tânără, competenta si dedicată;
- management performant.
- salariile clinicii noastre variază intre 10000 RON si 30000 RON în funcție de anumite criterii comunicate în urma interviului final.
- venit minim garantat pentru o anumită perioadă de timp în funcție de anumite criterii, indiferent de numărul de consultații/ numărul de pacienți.

Descrierea companiei

Alpha Clinic este o clinică medicală modernă, situată în Oltenița, județul Călărași la 50km distanță de București. Aici își desfășoară activitatea un număr de 14 medici cu următoarele specialități: ORL, Oftalmologie, Obstetrică-ginecologie, Cardiologie, Dermatologie, Diabet zaharat nutriție și boli metabolice, Urologie, Endocrinologie, RMFB și Pneumologie. Pe lângă serviciile medicale în ambulatoriu de specialitate, clinica a fost avizată de către Ministerul Sănătații pentru efectuarea de servicii medicale de spitalizare de zi, spitalizare continuă și imagistică medicală având în structură computer tomograf și imagistică raze x de digitală, pentru un act medical cât mai complet. Astfel, pentru a veni în completarea serviciilor deja existente, căutăm medic specialist în specialitatea:

NEUROLOGIE - Ambulatoriu de specialitate și spitaliare de zi - posibilitatea diagnosticării pacienților cu AVC cu ajutorul computerului tomograf.
În cadrul clinicii au fost oferite consultații în specialitatea neurologie timp de 1 an, contra cost și timp de 1 an în contract cu CAS asfel încat clinica va pune la dispoziția noului medic colaborator o listă de așteptare.

Suntem un colectiv tânăr, caracterizat prin ambiție, responsabilitate si perseverență pentru care performanța și seriozitatea reprezintă cuvintele cheie ale unei viitoare colaborări de succes!

Cei interesati sunt rugati sa trimita cv pe adresa [email protected]

AlphaClinic
Str. Argeșului nr 123, Oltenița, jud. Călărași
Tel: +40 242 515 477
Mob: +40 754 042298
[email protected]
www.alphaclinic.ro

Medic Neurolog  -  ALPHA MEDICAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close