Publicat 13 Ian 2021 | Expiră 13 Feb 2021

Medic Medicina de Familie / Medicina Muncii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana ambitioasa, cu dorinte pentru dezvoltarera personala si profesionala

Descrierea jobului

Medicina de familie/ Medicina muncii

Descrierea companiei

Medicul de familie se ocupa de toți membrii familiei, de la mic la mare. Acesta cunoaște mediul și stilul de viață, precum și factorii de risc ai sănătății fiecărui pacient. În acest sens, medicul de familie stabilește măsuri de prevenire a îmbolnăvirii, iar în caz de boală, acesta recomandă tratament și/sau plan de investigații si consulturi la alte specialități medicale. Pacientul revine cu rezultatele, și medicul de familie, ținând cont de mediul si stilul de viață al pacientului, prescrie tratamentul și recomanda corectarea factorilor care au produs boala sau care o pot agrava.

În continuare, medicul de familie monitorizează pacientul pană la vindecare sau pentru bolile cornice, pe tot parcursul vieții

Expirat
Medic Medicina de Familie / Medicina Muncii  -  S.C. POLICLINICA NARMEDICA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close