Publicat 02 Apr 2019 | Reactualizat 02 Mai 2019 | Expiră 03 Mai 2019

MEDIC DE LABORATOR

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent de studii de specialitate, rezident de an terminal sau specialist, cu certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii.
​- Persoana implicata, motivata, open-minded, cu abilitatea de a organiza medical activitatea si de a instrui personalul subordonat.
- Persoana autodidacta, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid aparatura medicala a unui laborator de ultima generatie.
- Bun utilizator al computerului.

Descrierea jobului

- Medicul de laborator este responsabil la nivel de departament cu validarea finala a buletinelor de rezultate (interpretarea şi semnificaţia clinică a rezultatelor) şi, implicit, cu respectarea standardelor de calitate a serviciilor medicale oferite si a timpului de eliberare.
- Ofera suport stiintific si profesional pe domeniul sau de expertiza şi, prin activitati specifice, isi aduce aportul in promovarea şi consolidarea imaginii companiei in piata.
- Va mentine legatura permanent cu Directorul Medical si cu toata comunitatea stiintifica a retelei de laboratoare.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
MEDIC DE LABORATOR  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close