Publicat 14 Sep 2017 | Reactualizat 14 Oct 2017 | Expiră 15 Oct 2017

MEDIC DE LABORATOR - SYNEVO ROMANIA

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MEDICUL DE LABORATOR este o persoana implicata, motivata, open-minded, cu abilitatea de a organiza medical activitatea si de a instrui personalul subordonat. Lucreaza pe aparatura medicala de laborator de ultima generatie, fiind un permanent autodidact si tinandu-se la curent cu noutatile domeniului sau de activitate.
Absolvent de studii de specialitate, specialist, iar experienta relevanta in domeniul de laborator este esentiala, avand toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii la zi - de ex. Autorizatia de libera practica medicala;
Bun utilizator al computerului;

Descrierea jobului

MEDICUL DE LABORATOR are atributii specifice activitatii unui laborator de ultima generatie: organizeaza din punct de vedere stiintific activitatea departamentului / departamentelor pe care le are in grija, interpreteaza rezultate din punct de vedere medical, valideaza medical in sistemul informatic rezultatele care ies din departament, semneaza buletinele de rezultate, rezolva problemele care pot aparea precum si eventualele reclamatii- raspunzandu-le in scris, efectueaza analize specifice conform procedurilor de lucru, participa la elaborarea manualului de proceduri, instruieste si indruma personalul de laborator.

Oferta Synevo
O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca intr-un laborator care sustinand ideea de calitate, prin tot ceea ce face "adauga valoare diagnosticului"

Descrierea companiei

SYNEVO este in momentul de fata cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania si Estul Europei.
Synevo a devenit un brand internaţional, specializat în servicii medicale de laborator, care desfăşoară operaţiuni în 11 ţări. Divizia de laborator Synevo International deţine 80 de laboratoare şi peste 500 centre de recoltare.
În România suntem o reţea de 16 laboratoare şi peste 50 de centre de recoltare (prezenţă geografică în 17 judeţe, plus Bucureşti şi Ilfov). Aceasta este formată din 9 laboratoare independente – Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Satu Mare, Galaţi, Sibiu – şi 7 laboratoare integrate în Spitale Publice – Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc, Bucureşti (Spitalul de copii Marie S. Curie), Medgidia, Constanţa, Cluj-Napoca.
Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

www.synevo.ro

Expirat
MEDIC DE LABORATOR - SYNEVO ROMANIA  -  SC Synevo Romania SRL