Publicat 02 Dec 2019 | Expiră 02 Ian 2020

Mecanici auto pentru Germania - toate orasele

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Compania Formel D înființată în Germania în 1993, prezentă pe piața internațională cu peste 12000 de angajați permanenți, 80 de sedii în 24 țări, oferă servicii in industria automotive, concentrându-se pe calitatea componentelor, autovehiculelor și a serviciilor. In prezent cautam mecanici auto pentru unul dintre proiectele noastre din Germania:

Cerinte

• Studii medii sau sc. profesionala
• Experienta in domeniul auto
• Spirit de echipa
• Dovada de consecventa, acuratete, meticulozitate, abilitati de invatare rapida

Descrierea jobului

Responsabilitati
-diagnosticarea disfunctionalitatilor autovehiculelor,
-efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatie la mecanismele
motorului, etansarea sistemelor (ungere, racire, alimentare cu combustibil),
- executarea lucrarilor de intretinere si reparatie la punti si suspensii,
la sistemul de directie, la sistemul de franare, la sistemul de transmisie, - oferirea de consultanta de specialitate altor persoane din cadrul organizatiei, clientilor si tertilor, precum si cu asigurarea cu piese de schimb si materiale a locului de munca.
Oferta

  • Pachet salarial foarte atractiv format din: salariu de baza pentru Romania, indemnizatie pentru Germania si diurna;
  • Cazare asigurata;
  • Transport asigurat;
  • Ore suplimentare platite

Descrierea companiei

Formel D is the global service provider of the automotive industry. We develop market- leading concepts as well as individual, scalable solutions along the entire automotive value chain – from the development to the production and up to the aftersales service.

Formel D was founded in 1993 at its headquarters in Troisdorf in Cologne. Today we employ over 6000 people from 45 nations in more than 80 sectors in 19 countries. Passion drives us, professionalism makes us stand out and team spirit makes us successful. We work at the core of the industry that moves us every day. Formel D. The driving force.

http://www.formeld.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Mecanici auto pentru Germania - toate orasele  -  Formel D Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close