Publicat 03 Iul 2017 | Reactualizat 03 Aug 2017 | Expiră 04 Aug 2017

MECANICI AUTO ANGLIA - CONTRACT

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cauti un job stabil pentru anul 2017?
Daca esti dispus sa calatoresti in strainatate, ai experienta necesara in domeniul mecanicii si spirit de echipa nu exita sa aplici.

CERINTE: experienta minim 3 ani, limba engleza nivel conversational, schimbat ulei, filtre, intretinere instalatie AC, inlocuit placute si discuri de frana, inlocuiri ambreaj, reparatii-inlocuiri cutii de viteza, permis de conducere cat. B etc.

Descrierea jobului

- Pachet salarial atractiv (£9.-12/h) plus bonusuri in functie de performanta
- Asigurarea transportului in mod gratuit de la aeroport la locatie
- Cazare contra cost (toti candidatii vor fi ajutati in gasirea unei locuinte)
- Sprijin in deschiderea unui cont bancar
- Intocmirea tuturor actelor necesare pentru a lucra legal in U.K.

Descrierea companiei

Staff Finders Yorkshire Ltd. una dintre cele mai mari agentii de recrutare din Marea Britanie specializata in recrutarea personalului calificat in diverse domenii de activitate, cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu, ofera siguranta unui loc de munca, punand accent pe calitatile individuale oferind posibilitatea unei cariere de succes.

Avem disponibile peste 100 de locuri de munca in cele mai mari companii din industria auto din Marea Britanie. Recrutam tinichigii, vopsitori si mecanici auto.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MECANICI AUTO ANGLIA - CONTRACT  -  Staff-Finders Yorkshire Ltd