Mecanic Utilaje Arad, Timisoara si Bucuresti

UTILBEN - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pe cine căutăm?

Mecanicul pe care îl căutăm are o experiență de minimum 2 ani în domeniul utilajelor agricole, de construcții sau camioane. Trebuie să ai cunoștințe bune de mecanică, electrică și hidraulică. Totodată, trebuie să ai studii liceale sau școala profesională cu profil mecanic, electromecanic sau echipamente hidraulice.

Meseria ta necesită competențe de identificare și soluționare a problemelor tehnice apărute la utilaje și componentele acestora. Cunoașterea sistemelor de diagnoză reprezintă un avantaj. În plus, este important să ai abilități de utilizare a calculatorului. Căutăm o persoană proactivă, care să aibă inițiativă. Trebuie să fii capabil să lucrezi atât individual, cât și în echipă. Comunicarea este esențială în meseria de mecanic. Totodată, este important să îți dorești să te dezvolți personal și profesional.

Mecanicul pe care îl căutăm are permis de conducere categoria B, iar categoria C reprezintă un avantaj în procesul de angajare. Trebuie să fii dispus să călătorești jumătate din timpul petrecut la serviciu.

De ce avem nevoie de tine? Pentru că vrem să fim cei mai buni în domeniu, să ne creștem prezența pe piața de utilaje și să dezvoltăm această echipă minunată de super-eroi!

Doar în ultimul an, ni s-au alăturat 30 de profesioniști, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Așa că vrem să continuăm acest trend de dezvoltare, iar TU ești o componentă esențială în drumul nostru spre succes!

Descrierea jobului

Ce responsabilități o să ai?
Efectuarea de reparații și punerea în funcțiune a utilajelor
Întreținerea periodică a utilajelor la sediul clientului sau în atelier
Efectuarea de intervenții tehnice a utilajelor aflate în garanție
Diagnosticarea și soluționarea problemelor tehnice identificate
Întocmirea necesarului de piese pentru efectuarea reparațiilor
Montarea de atașamente și accesorii pe utilaje și echipamente
Instruirea operatorilor de utilaje desemnați de clienții noștri
Evaluarea utilajelor din punct de vedere tehnic la solicitarea clientului

Ce îți oferim:
- Pachetul salarial motivant, care se va negocia în funcție de cunoștințele și aptitudinile dovedite pe parcursul interviului;
- Bonuri de masă;
- Bonus în funcție de realizări;
- Decontare transport;
- Cazare în cazul relocării;
- Cursuri de perfecționare.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui model de a face afaceri bazat pe integritate și caracter. Model de business creat și implementat de fondatorii acestei companii, Ruben și Oana Marian, și transmis mai departe celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în domeniu, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei!

Publicat 21 oct. 2021 Reactualizat 18 nov. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos