Mecanic stivuitoare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 3000 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

-Studii medii (superioare tehnice - avantaj);

-Cursuri tehnice de pregatire;

-Permis conducere categoria B;

-Operare PC;

-Cunostinte limba engleza – avantaj;

-Experienta in specialitate (min. 2 ani);

-Persoana organizata orientata catre rezultat;

-Atenţie concentrata pe rezultate;

-Capacitatea de a evalua şi a lua decizii prompte privind modul de efectuare a reparatiilor.

Descrierea jobului

Descriere
Gi Group recruteaza Mecanic stivuitoare pentru partenerul sau, un important jucator pe piata serviciilor de distributie și logistice integrate.

Forma contractuala: nedeterminata cu cele 3 luni de proba prevazute de Codul Muncii.

Program de lucru: L–V: 08:30-17:00.

Locatie: Sect 6, Bulevardul Preciziei 3.

Responsabilitati:
-Constatarea, verificarea, repararea defectiunilor aparute la echipamentele avute in service, in perioada de garantie si postgarantie;
-Pregatirea necesarului de materiale si piese de schimb aferente reviziilor si reparatiilor tinand cont de planificarea acestora;
-Prezentarea la clienti in timp util si conform termenelor stabilite in contractele de service incheiate;
-Informeaza Dir. Tehnic despre toate problemele de ordin tehnic aparute si rezolvarea acestora;
-Propune solutii pentru imbunatatirea activitatii in cadrul atelierului sau in cadrul activitatii de service;

Pachet salarial + Beneficii:
-Pachet salarial motivant in functie de experienta + proba de lucru;
-Tichete de masa: 20 lei/zi lucrata;
-Telefon mobil de serviciu;
-Formare profesionala periodica;
-Abonament medical la Medicover.


Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0747 097 885.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 27 ian. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.